Samsung komt dit jaar met nog meer tablets

Samsung brengt minimaal nog 3 tablets op de markt dit jaar

Tenminste als we de geruchten website digitimes mogen geloven. Zij hebben het niet altijd juist, maar als het om Samsung en meer tablets gaat zou dat weleens waar kunnen zijn.

Ik ben ergens in 2011 gestopt met tellen hoeveel tablets Samsung op de markt had en ging brengen, want dit waren er bizar veel. De jaren daarna is het er niet minder op geworden. Een Galaxy tab 2, Galaxy Tab 2 7 inch. Galaxy Note 10.1, Galaxy Tab 8.9 en ga zo nog maar door. Daarnaast zijn ook alle tablets weer in verschillende modellen verkrijgbaar zodat je eigenlijk niet meer weet wat je moet kiezen. Heel kort gezegd zou ik momenteel alleen maar de Galaxy note 2 of de Note 10.1 kopen en de rest links laten liggen.

Terug naar de geruchten. Het is eigenlijk logisch dat Samsung dit jaar nieuwe tablets zal lanceren, want tot nu toe hebben ze ieder jaar opvolgers van de Galaxy Tabs gemaakt. Echter denk ik zelf dat ze dit jaar een andere naam gaan krijgen, namelijk de succes-lijn Note zal in de naam komen te staan. Digitimes verteld dus op hun website dat zij hebben vernomen dat Samsung dit jaar nog een 7 inch model gaat uitbrengen die tussen de 149 en 199 dollar zal gaan kosten. Een 8 inch tablet die tussen de 249 en 299 dollar zal gaan kosten en dat zij een 10.1 inch tablet zullen uitbrengen.

De 7 inch tablet van onder de 200 dollar is een slimme zet die we Acer en Asus dit jaar ook al hebben zien maken. Benieuwd welke fabrikant deze strijd gaat winnen, voorlopig loopt Samsung nog achter..

[ad]Android-Tablet-+-Phone---Samsung-Galaxy-Tab-2-10.1---Unlocked-GSM-Voice-Calls-&-3G-Mobile-Data-33

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter