Asus fonepad

Asus FonePad komt naar Nederland (video)

De Asus FonePad een tablet waar je mee kan bellen

De FonePad komt in zeer binnenkort naar Nederland, heb ik uit betrouwbare bron. Hij zal voor een adviesprijs krijgen van 219 euro voor de 16GB versie. Het bijzonderste is dat je er ook mee kan bellen.

We hebben al meerdere grote smartphones zoals de Note van Samsung, maar er zijn maar weinig tablets waar je ook mee kan bellen. Door zijn prijs en deze belfunctie is het toch een interessante tablet voor een bepaalde doelgroep. Qua uiterlijk lijkt deze tablet veel op de Nexus 7, die natuurlijk ook door Asus is ontworpen samen met Google. Daarnaast heeft hij ongeveer dezelfde prijs. Hij heeft tevens prima specificaties, zeker voor deze prijs.

De Asus FonePad is een 7 inch tablet met een resolutie van 1280 x 800 pixles,  een intel Atom processor, 1Gb werkgeheugen, 16Gb opslag, een MicroSD slot, 3G, een frontcamera en een batterijduur van 8 uur. De tablet draait op android Jelly Bean 4.1. Kortom prima specificaties en het enige gemis is misschien de camera aan de achterzijde. Voor 219 euro is een goede prijs, en nog goedkoper dan de meeste smartphones. Als jij dus niet heel veel belt is dit misschien wel een goede optie.

Zoals ik zei, ik heb uit betrouwbare bron dat hij zeer binnenkort verkrijgbaar is in Nederland. Hij had eigenlijk eind maart al in de schappen moeten liggen, maar ik verwacht zeker in april nog de FonePad in Nederland. Overigens is hij wel al te vinden in webshops in Nederland, zoals bij Yorcom. Echter staat er nu nog een langere levertijd dan 7 dagen en kost hij 249 euro, wat nog steeds een goede prijs is.

Zie hieronder nog even een unboxing video, zodat je een beetje een indruk krijg, hoe de tablet er uit ziet en hoe hij werkt.

[ad]

AsusFonePadGray

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter