De Acer Iconia A1 in juni verkrijgbaar in Nederland

De Acer Iconia A1 komt in juni naar Nederland

De Acer Iconia A1 is de nieuwste concurrent voor de Nexus 7 en zijn soortgenoten. Hij zal in juni voor 200 euro verkrijgbaar zijn. De specificaties zijn prima, dus het zou een topper kunnen worden.

Deze tablet is echt een ‘nieuwe soort tablet’, want voor heen probeerde iedere fabrikant het beste van het beste te maken voor de meest achterlijke prijzen. Dit jaar zien we een heel andere tendens. Men probeert zo goedkoop mogelijk een goede tablet te leveren. De Acer Iconia A1 is dus zeker weer zo’n tablet. Het bijzondere is het formaat. Het is een 7.9 inch tablet met een 4;3 beeldverhouding. Hij heeft een IPS beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 pixels, een quadcore professor, 1GB werkgeheugen, 16Gb opslag en een MicroSD slot. Daarnaast heb je nog een microUSB, MicroHDMI, frontcamera en camera. Hij zal draaien op android Jelly Bean 4.2.

Kortom prima specificaties voor die prijs. Daarnaast heeft hij dus een groter display dan dan bijvoorbeeld de Nexus 7 die ook in die prijsklasse zit. Ik denk dat dit weleens een hitje kan worden. Het enige waar niet zoveel over bekend is, is de processor, die is van Mediatek en dat is niet de meeste gebruikte processor. Als zijn zijn prestaties goed, gaan mensen deze android tablet zeker kopen.

Acer liet vandaag weten dat de Acer Iconia A1 ook naar Nederland komt. Hij komt met een adviesprijs van 199 euro in juni naar Nederland. Hij zal in een witte en zwarte versie verkrijgbaar zijn.

[ad]Acer-Iconia-A1-810

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter