upc Horizon logo

UPC belooft beterschap met de Horizon

UPC brengt hun klanten op de hoogte van hun plannen met de Horizon

De Horizon heeft een flinke aanloop gehad en toen hij er was, kwam er veel kritiek over het apparaat heen. UPC zou met de Horizon de concurrenten overtroffen, maar helaas waren er te veel bugs.

Ik ben zelf ook Horizon gebruiken en ondanks dat ik fan ben van het ding, had hij in het begin zeker te veel bugs. Bij mezelf viel het wel mee, maar al met al heb ik wel 3 keer een monteur over de vloer gehad, waarna hij het eindelijk goed doet. Sinds de laatste keer met de monteur heb ik de Horizon maar 2 keer handmatig uit moeten zetten met de uit/aanknop. Dit is een goede score (in de afgelopen 2,5 maand ongeveer) in vergelijking met de begin periode waar ik dit zeker 3 keer per week moest doen.

Daarnaast hebben ze nog een aantal updates gedaan waardoor de Horizon steeds beter wordt. Ik vond de navigatie in het begin nogal ‘stroperig’  waardoor je niet lekker kon wandelen door de menu’s. Dit is inmiddels ook al verbeterd. Vandeweek kreeg ik een email van UPC, waarin zij de plannen aangeven met de Horizon. In juni komt er een nieuwe afstandsbediening en een software update voor de Horizon. De update zou moeten zorgen voor een snellere bediening door de menu’s heen en een verbeterde structuur. Hierdoor zou je minder hoeven klikken voordat je bent waar je wilt zijn.

De afstandsbediening krijgt functie knoppen voor de meestgebruikte functies van de Horizon. Hoe de afstandsbediening eruit gaat zien is nog niet bekend, maar in het begin gingen er geruchten over een afstandsbediening met qwerty-toetsenbord.

Op zich allemaal positief nieuws, ik vraag me alleen af waarom pas in juni? Volgens mij is het nu april, dus kan dat niet wat eerder? Ik bedoel je kondigt een update aan en niet een heel nieuw systeem, waarom moet dat dan nu nog 2 maanden duren? Het antwoord daarop heb ik nog niet van UPC gehad, maar het lijkt er op dat we niet meer kunnen doen dan wachten tot het juni is.

Je hoeft overigens zelf niets te doen voor de update en de afstandsbediening, die krijg je vanzelf thuis gestuurd. De update wordt automatisch gedownload op je Horizon-box.

[ad]

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter