Archos ChefPad een keuken tablet

Archos heeft een tablet speciaal voor in de keuken

Archos had eerder dit jaar al bekend gemaakt dat zij speciale ‘thema’ tablets gaan maken. De eerste die zij hebben gemaakt is de ChefPad een tablet speciaal voor in de keuken. In principe is de ChefPad gewoon een android tablet, maar Archos heef er een aantal dingen aan toegevoegd.

Ze heeft de ChefPad een Chefs App Zone, waarin je apps vind over koken, recepten en allerlei handige tips voor in de keuken, maar deze Zone is in principe een verlengde van de Play Store, want daar vind je dezelfde apps. Echter heeft de App Zone ze bij elkaar gezet voor je. Daarnaast krijg je bij de Chefpad een speciale case met een standaard. Hiermee kan je jouw ChefPad dus gebruiken terwijl je jouw handen vrij hebt. De case dient uiteraard ook als bescherming tegen al jouw rondvliegende ingredienten.

De tablet is dus zoals gezegd een android tablet. Hij zal gaan draaien op android Jelly Bean 4.1. De tablet heeft een 9.7 inch display met een resolutie van 1024 x 768 pixels, een dualcore processor (met grafische quadcore) 1GB werkgeheugen, 8GB opslag, MicroSD slot, MicroUSB poort, MiniHDMI en 2 2.0MP camera’s.

De Archos ChefPad zal ergens in juni in Nederland in de schappen moeten liggen. Hij krijgt een prijskaartje van 170 euro, wat natuurlijk niet heel duur is voor een 9.7 inch tablet. Over de prestaties is nog niet veel bekend. Qua uiterlijk heeft hij natuurlijk wat weg van de iPad, maar dat komt sowieso al door het formaat.

Wil je meer weten over de Archos ChefPad, neem dan even een kijken op de speciale productpagina van Archos. Ik ben benieuwd wat Archos nog meer als ‘themed’ tablet uit gaat brengen.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons