De Acer Iconia W3 een kleine Windows 8 tablet

Een van de eerste 8 inch Windows 8 tablets

Over de Acer Iconia W3 is inmiddels al heel wat uitgelekt. Acer heeft zelf nog niets officieel aangekondigd, maar eigenlijk weten we alles al van de Iconia W3.

Ik heb de afgelopen dagen het nieuws over de Acer Iconia W3 gevolgd. De Iconia W3 lijkt de eerste 8 inch Windows 8 tablet te gaan worden. Er zijn in ieder geval al verschillende foto’s gelekt van de tablet en de geruchten over specificaties lijken ook redelijk ‘waarheidsgetrouw’.

De Acer Iconia w3 krijgt een 8 inch display met een resolutie 1280 x 800 pixels, een Intel Atom Z2760 processor 1.8 GHz, 2GB werkgeheugen, microSD slot, MicroUSB, 2 camera’s en een koptelefoon aansluiting. Hij zal gaan draaien op Windows 8 of Windows 8 pro.

Daarna zijn er ook al accessoires gelekt zoals het keyboarddock waar hij in staat. Deze dock zou een eigen accu hebben en speciaal ontworpen zijn voor deze 8 inch tablet. Tevens zijn er al wat foto’s van covers gelekt.

Als alle geruchten kloppen dan zou de tablet weleens voor 300 euro in de winkel kunnen komen te liggen. Tabletsmagazine heeft via bronnen bij Retailers vernomen dat de Iconia W3 voor deze prijs zal worden gaan verkocht. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid wel zonder keyboarddock zijn.  Als het lekken van informatie een tactiek is van Acer, dan zal het lijkt mij niet lang meer duren voordat Acer de Iconia W3 officieel aankondigt. De Iconia W3 zal binnen enkele maanden beschikbaar zijn. Ik ben benieuwd of de consument hier op zit te wachten!

[ad]

 

 

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter