Surface Pro

De Microsoft Surface Pro is te koop online

De Microsoft Surface Pro is te koop in Nederland

vanaf nu kan je ook de Surface Pro van Microsoft kopen in Nederland. Dit is de Surface met Windows 8 pro aan boord. Wat mij betreft beter dan de Surface RT door deze versie van Windows, maar helaas wel een stuk duurder.

De Microsoft Surface Pro is de geavanceerde versie van de Surface. Dit komt doordat er Windows 8 Pro op zit en hele andere specificaties dan bij de Surface RT. De Surface Pro heeft een 10.6 inch LCD display met Cleartype HD met een resolutie van 1920 x 1080, een intel Core i5 processor, 4GB werkgeheugen, 64 GB of 128 GB  SSD opslag, camera voor en achter (720p), USB, Bluetooth, Batterijduur tot 5 uur, een Stylus en optioneel een touch of Type Cover.

Het grootste verschil zit hem dus in de processor en in het besturingssysteem. Het voordeel van Windows 8 Pro is dat je er ook gewoon .exe bestanden op kan installeren, waardoor dit zeker voor bedrijven een aantrekkelijke tablet wordt. Ik vind dat deze Surface dan ook meer bedoeld is voor de zelfstandige of voor bedrijven, maar natuurlijk kan je hem ook als consument aanschaffen. Helaas is hij niet goedkoop. De goedkoopste versie is de versie met 64Gb SSD geheugen, maar daar betaal je ook al rond de 880 euro voor en dan heb je nog geen touch of type cover erbij, die zal je los moeten bestellen vanaf 120 euro. Kortom voor minimaal 1000 euro heb je een Surface Pro zoals je hem zou moeten gebruiken, met cover.

Inmiddels is hij in Nederland te koop bij verschillende webwinkels. Hieronder heb ik een overzicht geplaatst van deze winkels. Bij alle winkels is zowel de 64Gb versie als de 128Gb versie te koop. Tevens verkopen zij allemaal de covers in de kleuren cyaan, zwart of wit.

De Microsoft Surface is te koop bij:

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter