Vogel's ringO

Review: Vogel’s RingO systeem

Vogel’s Ringo Systeem, handig? of duur?

Ik heb van Gearfactory een review model gekregen van de RingO Wall Pack en inmiddels heb ik deze enige tijd gebruikt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het heel duur vind en minder functioneel dan ik had verwacht. Waarom vind ik dat?

De Wall Pack die ik had begint bij de meeste winkels vanaf 50 euro, maar eigenlijk ben je er dan nog niet. Je krijgt dan de ‘Holder’, dat is de case waarin het systeem past, en een ‘Wall Mount’. Dat is een klein rondje die je ergens kan bevestigen, uiteraard op de muur. Op zich klinkt dat handig, want dan kan je bijvoorbeeld je iPad ergens ophangen zodat hij niet nat, vies of beschadigd raakt. De enige plek die ik kon bedenken waar ik hem wilde gebruiken is in de keuken. Hierdoor hoeft de iPad niet op het aanrecht te liggen en heb je ook geen kans dat hij nat wordt. Eigenlijk vond ik alle andere plekken niet handig. Ik heb hem in de slaapkamer van mijn dochter geprobeerd en bij mijn bureau. Deze twee plekken werkt het gewoon niet.

Ringo-Bollen

De Wall mount kan je maar op 1 manier bevestigen aan de muur en de Holder kan je maar op 1 manier aan deze mount bevestigen. Hierdoor kan je de iPad niet in een hoek zetten zoals jij dat wil, maar het grootste nadeel is dat je hem niet kan verplaatsen. Mijn dochter kijkt de ene keer onder haar bed naar de iPad en de andere keer op bed of dan weer tegen de kast aan. Kortom de iPad was meer van de mount af dan dat hij er op zat. En wat hou je dan over? een raar rondje op de muur van het merk Vogel’s. Idem dito voor mijn gebruik rondom mijn bureau. Doordat de hoek niet in te stellen is, is hij eigenlijk alleen maar evenrecht aan de muur op te hangen. Ik wil hem kunnen draaien in de hoek zoals ik dat wil. Kortom ook hier lag hij vaker naast de Wall Mount..

Vogel_s-RingO-Wall-Pack-voor-iPad-2_-3-en-4_5

[ad]

Daarnaast vond ik de verbinding tussen de Wall Mount en de Holder wat ‘losjes’, het zit wel vast, maar voor je gevoel niet heel stevig. De bouwkwaliteit is wel goed te noemen en alles is netjes afgewerkt.

Eigenlijk de enige plek waar ik hem handig vond is tijdens het koken in de keuken. Ik ben verder gaan kijken wat je er nog nog meer mee kon. Vogel’s heeft ook een Car Mount en een Flex Mount. Beide mounts leken mij in ieder geval gelijk weer een stuk handiger. Voor in de auto zou het prima werken, denk ik en een Flex Mount zou voor mijn bureau ook een stuk beter tot zijn recht komen. Helaas moet je die wel weer los kopen en dat kost je gelijk aardig wat euro’s. De Wall mounts kan je ook apart kopen voor 10 euro, dus dan kan je er wel meerder in je huis plaatsen, maar of je woning er mooier op wordt vraag ik me af met die rondjes op de muur.

Vogel_s-RingO-Car-Pack_4

vogels_ringo_flex_mount_detail_3.jpg

Wil je graag een systeem aanschaffen van Vogel’s voor je iPad, denk dan goed na waar je hem wilt gaan gebruiken zodat je het juiste pakket uit zoekt. Waar zou jij de RingO voor gebruiken?

Wil jij deze Vogel’s Ringo Wall Pack winnen?

Laat hieronder dan een reactie achter en op 1 Oktober kiezen we een winnaar!

[ad]

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter