sim only

Waarom zou je een Sim Only abonnement nemen?

Besparen op de kosten met een goedkoop Sim only abonnement.

Wanneer je een smartphone of tablet koopt wil je graag van alle hippe functies gebruik kunnen maken. Voor veel apps heb je internet nodig en voor je verbruik zul je moeten betalen. Dit geldt natuurlijk ook voor eventuele bel- of smskosten. je kunt dan kiezen voor een nieuwe smartphone met abonnement. Het grote voordel is dat je dan vaak geen bedrag hoeft bij te betalen of slechts een klein bedrag. Wanneer je kiest voor een goedkoop sim only abonnement betaal je puur voor het verbruik van je internet mb’s, belminuten en smsjes. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat je eventueel teveel betaald. Echter moet je dan wel in het bezit zijn van een (simlockvrije) telefoon. Een los toestel kopen is ook een mogelijkheid. De prijs voor de nieuwste modellen smartphones kunnen echter hoog oplopen tot wel € 800.

Welke sim only aanbieder is het goedkoopste?

Het vinden van de goedkoopste sim only provider is afhankelijk van de hoeveelheid mb’s, smsjes en belminuten die je verwacht te gebruiken. Welke aanbieder de goedkoopste sim only verstrekkers is, is dus voor iedereen weer anders. Daarom is het raadzaam om op bijvoorbeeld www.goedkoopste-simonly.org zelf een vergelijking te maken van alle sim only aanbieders. Dan kan je zelf aangeven wat je verwacht te verbruiken. Let wel goed op dat de voorwaarden ook in lijn zijn met wat je verwacht. Ga je over je vooraf afgesproken limiet heen, betaal je dan niet plotseling veel meer per belminuut of mb? En wat betaal je in het buitenland zijn ook factoren om rekening mee te houden bij het bepalen of de goedkoopste sim onlyprovider ook echt voor jou voordelig is.

Het is verstandig om op tijd de telefoon- en sim only abonnementen  te vergelijken, voordat je contract afloopt in verband met de opzegtermijn. Zo zit je niet langer dan nodig aan je huidige contract vast.

 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons