Archos 50 Helium nu verkrijgbaar in Nederland; 4G voor 199 euro

De Archos 50 Helium 4G is vanaf heden verkrijgbaar in Nederland. Deze smartphone, voorzien van onder andere een 5” beeldscherm, kost 199 euro en heeft als belangrijkste verkoopargument 4G-ondersteuning. Overige specificaties, etc. vind je in dit artikel.

De 50 4G Helium beschikt over prima specificaties en heeft een bijzondere eigenschap; voor zover ik weet is het de goedkoopste smartphone met 4G-ondersteuning die in Nederland kunt kopen. Het toestel wordt vooralsnog alleen aangeboden bij Coolblue en kost daar 199 euro. Archos zal lang niet bij iedereen een belletje doen laten rinkelen, maar daar probeert de fabrikant verandering in te brengen met een nieuwe lijn toestellen, die goede specificaties en een lage prijs moeten brengen. De Helium 50 4G is hier één van, hieronder vind je de specificaties van de telefoon.

  • 5” scherm (1280 bij 720 pixels –> HD-resolutie)
  • 1,2Ghz quadcore processor (Qualcomm MSM8926)
  • 1GB werkgeheugen (RAM)
  • 8GB interne opslagcapaciteit, uitbreidbaar via Micro-SD (max. 64GB)
  • 8 Megapixel camera (achterzijde), 2 megapixel exemplaar (voorzijde)
  • Android 4.3 Jelly Bean
  • Compatibel met alle Nederlandse 4G-netwerken
  • Afmetingen: 145 x 72 x 9 millimeter. Gewicht: 160 gram
  • Wifi, Bluetooth 4.0, 2G/3G/4G, GPS, A-GPS
  • 2000 mAh accu, opladen via Micro-USB

tweede archos smartphone

Zoals je ziet klinkt dit allemaal prima, alleen de wat oudere Android-versie is jammer. Of Archos dit model gaat updaten naar 4.4 KitKat is onbekend. Vooral mensen die goedkoop aan de 4G willen zullen met interesse naar dit toestel kijken. Wat vind jij van deze smartphone? Ik hoor het graag in de reacties hieronder.

Via: GSMhelpdesk

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons