Gaaf: deze draadloze speaker zweeft!

De gadget van de dag is voor mij toch wel de Om One, een bluetooth speaker die zweeft op een magnetisch veld. Waarom? Volgens het bedrijf om een betere audiokwaliteit te kunnen bieden, maar daarnaast ziet het er ook erg hip uit. Je kunt de Om One bestellen voor omgerekend 165 euro, inclusief verzending naar Nederland.

De Om One is een project dat door middel van crowdfunding genoeg geld (namelijk €75.000) op probeert te halen. Dat is op moment van schrijven al ruimschoots gehaald en de teller tikt door. Met nog 48 dagen te gaan lijkt de Bluetooth speaker een ware internet hit te worden. Dat hij in productie gaat is dus zeker en wanneer je hem op tijd bestelt ligt hij in december op je deurmat. De Om One kost omgerekend 135 euro, wil je hem naar Nederland laten verzenden dan zul je daar nog 35 euro bij moeten tellen.

De Om One zweeft op een magnetisch veld en zou volgens het bedrijf daarom beter geluid moeten produceren dan ‘normale’ speakers. De output zou gelijk staan aan die van een 10 Watt speaker, al heeft hij maar 3 Watt in huis. De verbinding gaat via Bluetooth 4.0 en zou tot 10 meter afstand werken. Het bedrijf belooft een maximale speeltijd van 15 uur muziek afspelen. De Om One beschikt over een microfoon zodat je bijvoorbeeld ook gewoon een belletje kunt plegen, als een baas welteverstaan.

 

Bestellen?

Meer informatie over de Om One vind je op de officiele website, hier heb je ook de mogelijkheid om het project te steunen (lees: de speaker aanschaffen).

Via: Want

Labels:,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter