‘Nexus 9 gelekt op foto’

Een nieuwe dag, een nieuwe Nexus 9-lek. Vandaag bracht @upleaks een foto van de vermeende tablet naar buiten met de mededeling dat het om een prototype gaat. De Nexus 9 wordt naar verluidt deze maand onthuld en zou over high-end specificaties beschikken.

De Nexus 9 zou naar verluidt beschikken over een 8,9” beeldscherm dat 2560 bij 1600 pixels telt. Onder de motorkap treffen we een Nvidia Tegra K1 processor aan, een dual-core 64-bit chipset. Verder zou hij voorzien zijn van 2 of 3GB werkgeheugen, 16GB of 32GB aan interne opslagcapaciteit en optioneel 4G-verbinding. Aan de achterzijde is een 8 megapixel camera aanwezig, aan de voorzijde een 2 of 3 megapixels exemplaar. Verder aanwezig zijn stereo front speakers en zeer waarschijnlijk Android L.

Er werd gesproken over een aluminium behuizing, al ontkracht @upleaks die geruchten. Hij zegt dat de tablet niet van aluminium gemaakt is maar over dezelfde materialen zou beschikken als de Nexus 5. De gelekte foto onderstreept dat, de achterkant lijkt erg veel op die van de Nexus 5. De kenmerkende NEXUS-letters staan verticaal, de Micro-USB aansluiting zit aan de onderzijde van het apparaat. De kleur van de achterzijde is zwart en voelt volgens de Twitteraar hetzelfde aan als die van de Nexus 5.

Wanneer de tablet precies het levenslicht gaat zien is nog onbekend maar naar verwachting gebeurt dat snel. Volgens diverse bronnen nog deze maand, de 15de of 16de worden veel genoemd. Als de specificaties kloppen dan zal deze Nexus-tablet waarschijnlijk een hogere prijs meekrijgen dan de voorgaande modellen. Kijk jij uit naar de Nexus 9?

Via: @upleaks en TabletGuide.nl

Vermeende Nexus 9

h

 

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

aniwaveaniwavesoap2daysoap2dayyeahmoviesyeahmoviesheymoviesheymoviessoaptodaysoaptodayflixifyflixifyhuratvhuratvwatchfreemovieswatchfreemovieslookmovielookmovieflixtorflixtorwatch movies online, theflixer, Gen V (2023), watch tv shows online, watch movies & tv shows online,