Bestel je iPhone 6s direct

 Zoals we deze week al schreven, worden de iPhone 6s en iPhone 6s plus waarschijnlijk op 9 september gelanceerd. Apple houdt dan een keynote en vanaf dat moment is de komst van de nieuwe smartphones pas officieel. Toch wordt er steeds meer duidelijk op basis van gelekte informatie. Of deze informatie altijd juist is, weten we niet zeker. Maar dat er twee opvolgers van de iPhone komen lijkt nu toch wel heel duidelijk.

Pre-order nu

De Duitse provider ‘Deutsche Telekom’ heeft namelijk een pre-order pagina op zijn website online gezet. Hier kunnen liefhebbers hun gegevens achterlaten en als één van de eerste de iPhone 6s of 6s Plus reserveren. Op deze manier probeert het telecombedrijf nieuwe klanten binnen te halen, maar ook bestaande klanten te behouden. Of Apple blij is met deze actie is nog maar de vraag, waarschijnlijk eist het dat de pagina offline wordt gehaald. Het Amerikaanse miljardenbedrijf houdt tot het moment van de lancering zijn lippen altijd stijf op elkaar.

Officiële uitnodiging

Toch is het wachten tot de officiële uitnodiging voor het evenement wordt ‘gelekt’. Apple wacht vaak tot het laatste moment met het versturen van de uitnodigingen, om te voorkomen dat er voortijdig informatie bekend wordt gemaakt. Maar op het moment dát ze worden verzonden, krijgt ook het grote publiek de informatie. Naar verwachting speelt Apple hier zelf ook een rol in. Ze profiteren desnoods van deze gratis publiciteit en kunnen veel met de commotie die hierdoor ontstaat.

Verbeterde iPhone

De iPhone 6s en 6s plus zullen er vrijwel hetzelfde uitzien als hun voorgangers. Wel zijn ze iets dikker vanwege de toevoeging van ‘Force Touch’ technologie. Naast de standaard kleuren zwart, zilver en goud komt er nu ook een rosé kleurige iPhone. De voornaamste verschillen zitten verder aan de binnenkant, zoals een snellere processor, een groter intern werkgeheugen en verbeterde camera. De prijzen zullen vermoedelijk 699 euro (6s) en 799 euro (6s plus) zijn. De prijs van de huidige iPhones zal daarmee dalen.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter