Nieuwe functies Zalando-app uitkomst voor mobiele shopper

In een gehaast leven waar we werk, sociale contacten en het liefst ook nog de sportschool in 24 uur moeten proppen. Tijd om te gaan winkelen in een groot winkelcentrum is er niet, en zeker niet om tussen alle hippe nieuwe prints en stoffen te snuffelen. De Zalando- app maakt het gemakkelijker om er altijd verzorgd en goedgekleed bij te lopen.

Zalando bestaat 5 jaar in Nederland. De app is wereldwijd al meer dan 14 miljoen keer gedownload. Toch kun je tussen de 1500 beschikbare kledingmerken al snel door de bomen het bos niet meer zien. Ook daar heeft de online retailer wat op gevonden.

Vind jouw stijl

De app past zich geheel aan jouw stijl aan, maar hiervoor moet je wel eerst een account aanmaken. Bij de eerste inlog merk je al dat er om jouw favoriete merken en stijlen gevraagd wordt. Deze kun je gemakkelijk wegklikken. Hierdoor kunnen persoonlijke aanbevelingen gegeven worden. Daarnaast kun je voldoende inspiratie opdoen in de fashion memo, waar je wekelijks nieuwe streetstyles en 1 trend 2 looks kunt ontdekken.

Via de hastags #shareyourstyle en #zalandostyle kunnen fashionliefhebbers hun hart ophalen bij outfits van Instagrammers. De app feature, die nu alleen nog maar beschikbaar is op iOS, koppelt de vastgelegde outfits met beeldherkenning aan producten of vergelijkbare kledingstukken.

Prijsbewust

Sta je toevallig toch in de winkel en wil je weten of Zalando toch goedkoper is? De barcode scanner in de app zorgen ervoor dat jij nooit meer teveel betaalt voor jouw kleding. Daarnaast stuurt de app pushberichten met speciale aanbiedingen.

Eenvoudig bij je thuis

Wanneer je bestelt, kun je via de betaalapp van jouw bank je bestelling afrekenen. Je kunt je bestelling ook via de app volgen via de statusupdates van je pakket. Je wil tenslotte graag weten wanneer die nieuwe winterjas binnen is. Retourneren is helaas nog niet mogelijk via de app.

De online fashion app is beschikbaar voor iOS, Android en Windows voor Smartphone, tablet en smartwatch.

Labels:, ,

Laat een reactie achter