De beste apps van 2015 

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij, dus het is tijd voor lijstjes. Er zijn talloze lijstjes over de beste game-, travel of food apps te vinden op het internet. Deze zijn natuurlijk informatief, maar we zijn vooral benieuwd welke apps Apple de beste vindt. Nu hebben wij goed nieuws. Apple heeft op 9 december zijn jaarlijkse ‘beste van’ – met favoriete apps en games – bekendgemaakt. Daarin worden de hoogtepunten van de App Store, iTunes Store en iBooks Store benoemd. Wij bespreken de beste apps en games voor je iPad en iPhone welke je kan aanschaffen met je iTunes tegoed, welke je kan kopen via bijvoorbeeld via www.beltegoed.nl.

iPad

Allereerst de beste apps voor je iPad. Dit jaar is Airbnb uitgekozen als de beste iPad app, hiermee regel je gemakkelijk een verblijfplaats op vakantie (wat vaak bij mensen thuis is). De runner-up is Scanbot. Hiermee kan je documenten scannen met je iPhone camera, zodat je deze altijd bij je hebt. De meest innovatie iPad app is Tandem. Dit is een app waarmee je een taal kunt leren door in contact te komen met native speakers.

De beste iPad game van 2015 is Prune. Een puzzel-game wat door de makers zelf als ‘een liefdesbrief aan bomen’ wordt omgeschreven. De runner-up is Transistor, een actie RPG.

iPhone

Wat zijn de best iPhone apps? De beste van het jaar is Enlight. Het is een fotobewerkingsapp waarmee je veel mogelijkheden hebt om foto’s te bewerken met filters, kleuren, belichting en andere effecten. De runner-up van dit jaar is – net zoals bij de iPad – Scanbot. De meest innovatieve app volgens Apple is TransferWise, waarmee makkelijk geld overgemaakt kan worden.

Dit jaar is Lara Croft Go de beste iPhone game, dit is een avontuurlijk puzzel spel waar je Lara naar het einde van het level moet zien te loodsen zonder aangevallen te worden. De runner-up is Fallout Shelter, wat van de makers van de welbekende Fallout-serie is.
De meeste apps kennen wij van naam, maar hebben we nog niet uitgeprobeerd. Goed excuus om dat nu wel te doen. Wij zijn nieuwsgierig geworden, wat jij?

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter