HEOS krijgt ook spraakbediening in 2017

Denon HEOS gaat samenwerken met Amazon Alexa, om er voor te zorgen dat je voortaan ook jouw audio thuis kan bedienen met je stem. HEOS is wellicht in Nederland minder bekend als SONOS, maar heeft dezelfde functies

HEOS gaat de komende maanden stappen proberen te maken samen met Amazon om spraakbediening toe te voegen aan het audionetwerksysteem wat zij nu al hebben, daarnaast zijn er ook verbeteringen te verwachten in hun lijn van de HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 en HEOS 7. De spraakbediening zou er voor moeten zorgen dat je gewoon tegen je boxen kan ‘praten’ waardoor je geen app meer nodig hebt.

De ontwikkeling op spraakbesturing neemt sinds 2015 steeds meer vaart. Apple is natuurlijk al enige tijd bezig met SIRI maar ook andere platformen zijn hier hard mee bezig. Zo gaat dus ook HEOS hier mee aan de slag.

Voor degene die Denon HEOS niet kennen, in de onderstaande video (2015) krijg je een indruk wat HEOS boxen kunnen. Zoals ik al zei dit lijkt veel op het wellicht iets bekendere SONOS, voornamelijk het design is anders. Qua geluidskwaliteit verschillend de meningen de ene zweert bij SONOS en de andere juist bij HEOS. Persoonlijk heb ik (nog) geen ervaring met HEOS dus ik kan daar weinig over zeggen.

Ze bieden in ieder geval dezelfde dingen aan zoals playlijsten maken via bijvoorbeeld Spotify en in verschillende kamers dezelfde muziek luisteren of juist niet. Qua prijsklasse verschillende de twee bedrijven niet veel van elkaar. Zie hier het complete systeem van Denon HEOS

Labels:, ,

Laat een reactie achter

lookmovielookmovieanixanixflixifyflixifyanimesugeanimesugefmoviesfmovieswatchserieswatchserieswatchseriesfreewatchseriesfreesoap2daysoap2day123moviesfree123moviesfreewatchseriesonlinewatchseriesonlinewatch movies online, watchfreemovies, Love Is in the Air (2023), watch tv shows online, free watch movies,