Verander je televisie in een smart tv met de Android Mediaplayer

Waar we enkele jaren geleden gewoon genoegen namen met de programma’s en films die op televisie getoond werden, kijken we tegenwoordig op een hele andere manier televisie. We willen niet meer wachten tot ons favoriete programma op televisie komt of onze favoriete film een keer uitgezonden wordt, maar kijken wat we willen wanneer we dit willen. Deze nieuwe manier van televisie kijken wordt ook wel televisie kijken met een smart tv genoemd. Heb jij geen smart tv, maar wil je wel op deze manier televisie kunnen kijken? Dan kun je ook gebruik maken van de Android Mediaplayer om dit alsnog mogelijk te maken.

De Android Mediaplayer: een korte kennismaking

De Mediaplayer van Android wordt ook wel de Android Mediabox genoemd. Het is een apparaatje dat je kunt aanschaffen voor iedere televisie, zodat je iedere tv in een echte smart tv kunt veranderen. Heb je het apparaatje geïnstalleerd op je televisie, dan kun je meteen gebruik maken van de applicatie KODI. Op deze applicatie vind je vele honderden series en films, die je door middel van streaming meteen op je televisie kunt bekijken. Ben je een groot liefhebber van een bepaalde serie en wil je deze serie niet langer op je laptop of tablet kijken? Dan heb je alleen de Mediaplayer van Android nodig om jouw serie op je tv te streamen. En omdat je de films en series niet hoeft te downloaden, kun je meteen beginnen met kijken.

image01

Sport kijken met de Android Mediaplayer

Met de beste mediaplayer van dit moment kun je niet alleen je favoriete series en films kijken, maar kun je ook sportwedstrijden volgen. Het gaat hierbij niet alleen om nationale voetbalwedstrijden, maar ook om internationale voetbalwedstrijden en wedstrijden van minder populaire sporten. Denk hierbij aan tennis, maar ook aan Formule 1. Net zoals bij de series en films het geval is, stream je jouw wedstrijden gewoon op je televisie met de Mediabox en kun je meteen de wedstrijd zien.

De kosten van de Android Mediaplayer

Het mooie van een Android mediaplayer ten opzichte van andere mediaplayers is dat je alleen eenmalige aanschafkosten hebt en daarna onbeperkt films en series kunt kijken. Bij andere mediaplayers wordt er vaak een maandelijks bedrag gebruikt om van bepaalde streamingsdiensten gebruik te maken.

Schaf je een Android Mediabox aan, dan heb je hier geen last van. Wil je een mediaplayer kopen op een webshop zoals bijvoorbeeld www.wezan.nl, dan weet je dat je geen maandelijkse abonnementsprijs hoeft te betalen, maar slechts eenmalig de lage kosten van de Mediabox. Hierna hoef je niets meer te betalen, ook niet voor het streamen van content. Kijk je een film, een serie of een sportwedstrijd, dan hoef je hier dus niets meer voor te betalen.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter