1 tablet, 2 kinderen, 1 auto

Oke, dat we tegenwoordig allemaal een iPad of tablet in het gezin is vrij normaal, maar niet ieder gezin heeft twee tablets in huis! Iedere papa en mama weet dat een tablet ideaal is om de rust te bewaren achterin de auto…maar wie van de kids mag hem dan vast houden, voor je het weet heb je binnen 5 minuten alsnog ruzie. Ik heb naar een oplossing gezocht… lees mee…

Een autohouder voor je tablet is natuurlijk een oplossing maar de meeste houders die je kan vinden online kan je vastmaken aan de hoofdsteunen van de bestuurders of bijrijder. Nog steeds ideaal, zeker als je twee tablets hebt waardoor (als je twee of meer kinderen hebt) via hun eigen tablet een video kunnen kijken. Maarja dan moet je toch een tablet/iPad per kind hebben.

ec_10210056a-7-2

Op Shop4tablethoes kwam ik een houder tegen die het probleem oplost als je maar 1 tablet hebt. Deze tablethouder kan je tussen de twee hoofsteunen plaatsen, zodat de tablet/iPad keurig in het midden hangt. De houder is geschikt voor tablets tussen de 7 en 11 inch. Kortom een iPad pas er in.

ec_10210056a-3-2

Ik werd razend enthousiast, want dit lost de strijd op wie de iPad (in ons geval) mag en bij wie die in de houder mag. Netjes in het midden, geen discussie en rust op de achterbank….

Met de houder kan je de tablet goed bevestigen en als het moet kan je hem ook nog 360 graden draaien. Handig! Volgens een aantal reviews zit het stevig en is hij makkelijk in gebruik. Hij kost momenteel rond de 40 euro en dat is natuurlijk een heel stuk goedkoper dan een tweede tablet kopen.

Overigens blijft dat natuurlijk de beste optie, zodat je ook nog een de discussie over wat ze dan willen kijken de kop in drukt! Maargoed, als jouw budget dat niet toe laat is dit wat mij betreft de oplossing voor rustige autoritten. Happy driving!

ec_10210056a-2-2

Labels:,

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons