App om te stoppen met roken

Oke, inmiddels 23 januari… De meeste goeie voornemens zijn al weer gesneuveld, maar ik ben zojuist begonnen. Stoppen met roken! Ik gebruik hier een app als steuntje in de rug, verder niets.

Inmiddels ben ik al weer enkele dagen rookvrij. Voor mij werkt het beste ‘Cold Turkey’. Dus gewoon stoppen in 1 keer zonder hulpmiddelen. Op mijn eigen blog kan je mijn e-book “handleiding stoppen met roken” lezen. ­čÖé

Wat ik wel handig vond was een steuntje in de rug voor de momenten dat ik het echt even zwaar heb/had. Ik heb er verschillende geprobeerd maar kwam uit bij Kwit. Gewoon een simpele app die 3 belangrijke dingen voor mij behoud.

Er is ook een premium versie, maar die kost 4,99 euro en ik zie daar niet de meerwaarde van in. Zoals je kan zie hieronder is dat ik pas 2 dagen (bijna 3) gestopt ben. Het gaat mij vrij goed af, maar om even door de zware nicotine-momenten te komen check ik de app van Kwit. Hierin kan je zien hoeveel dagen je bent gestopt, hoeveel geld je dat heeft bespaard en hoeveel sigaretten je niet hebt gerookt.

Zodra je dat even snel leest, ben je weer genezen en kan ik er weer tegen aan. Stoppen met roken moet je echt zelf willen, want anders heeft het geen meerwaarde om te proberen te stoppen. Deze app geeft mij net het steuntje in de rug.

Hij is te downloaden voor iOS en Android. Succes met je rookvrije leven!

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons