Steeds meer ondernemers kopen online een website

Er zijn in Nederland nog steeds ondernemers die geen website hebben. Vaak is de oorzaak een gebrek aan tijd of kundigheid.

Vroeger moest je misschien op dit gebied zelf kennis van zaken hebben om geen duizenden euro’s kwijt te zijn voor een goede website. Tegenwoordig zijn er zat andere alternatieven, zoals lifeinfive.nl, waar door je voor een goede prijs een responsive website hebt, waar je in ieder geval vindbaar mee bent online.

Anno 2017 is het eigenlijk niet meer mogelijk dat je als ondernemer, kleine bedrijf of zelfstandige geen website hebt. Niet vindbaar online betekent in vele gevallen ook niet betrouwbaar, tenminste dat is wat de meerderheid ervaart. Dan bagatelliseer ik wellicht een beetje, maar ik wil eigen zeggen: “Je zal wel moeten!”

Ik zelf kom ook uit het webdesign wereldje en wat ik vaak tegen kwam bij ondernemers is dat ze wel al het domein bezaten en bijvoorbeeld de emailfunctie wel al gebruikte, maar dan simpelweg nog geen voorkantje op de website hadden. Ben jij ook zo’n ondernemer? Dan adviseer ik echt een bedrijf in handen te nemen die voor jou het digitale uithangbordje kan maken voor jouw onderneming. Natuurlijk heb je alternatieven zoals Wix of Jimdo maar daar zal je tijd in moeten stoppen, mijn ervaring als ondernemer is dat tijd meestal het probleem is.

Het meeste tijd gaat in het schrijven van teksten zitten. Webteksten schrijven is eigenlijk ook weer een vak apart. Bij diensten zoals lifeinfive krijg je gewoon een aantal websteksten of kan je deze inkopen. Uiteraard is het goedkoper om zelf te doen, maar dat kost je tijd en weet je niet of de teksten ook daadwerkelijk Google-proof zijn. Een website is natuurlijk een uithangbord/ visitekaartje van jouw onderneming, maar hoe mooi zou het zijn dat het niet alleen dat is maar ook nog eens potentiële klanten kan werven.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons