Xpozer: Een strakke foto aan de muur

Kortgeleden bestelde ik een foto voor aan de muur bij Xpozer. Ik ben hier heel tevreden over! Wat mij betreft een aanrader als je een strakke foto aan de muur wil zonder randen.

Ik had het al een paar keer voor bij zien komen. Xpozer. Een maat had me ook al een keer geattendeerd of het niet wat voor bij mij aan de muur was. Enkele weken terug was er een aanbieding waardoor ik voor de helft van de prijs een Xpozer van 100cm bij 150 cm kon laten afdrukken. Hij is vervolgens binnen 4 dagen geleverd met het aluminium frame. Dit is ook gelijk wat Xpozer uniek maakt, want je kunt namelijk heel makkelijk de foto wisselen als je eenmaal het frame hebt.

Dit frame is heel licht en het totaal gewicht van de foto + frame is dan ultralicht, waardoor het met een schroef in de muur opgehangen kan worden. Dit ophangsysteem wordt ook meegeleverd. Het ophangen van de foto kostte me werkelijk waar maar 5 minuten. Even kijken waar je hem wilt hebben, gaatje boren en vervolgens systeem aan de muur bevestigen en klaar! Het fram klik je er op en het zit vast.

Het frame zorgt er voor dat de foto strak gespannen is, keer op keer. Het mooie aan het frame vind ik ook dat je een klein schaduw randje om je foto krijgt en dat je foto heel strak tegen de muur aan zit. Het frame zie je niet meer, zodra de foto is opgehangen.

De afdruk is wat mij betreft ook van goede kwaliteit. Het toffe is dat ze van te voren toch even je foto checken voor de zekerheid. Als hij van te lage kwaliteit is, drukken ze hem niet af en verzoeken ze een betere kwaliteit. Zoals gezegd de afdruk is in mijn geval perfect! Scherp, mooi van kleur (kleurechtheid garanderen ze) en de afdrukken zijn ontspiegeld waardoor je geen last hebt van licht in val.

Ook s’avonds vind ik het een genot om naar te kijken, ik vind dat de fotoafdruk van Xpozer er echt uitspringt en een meerwaarde heeft in je woning.

Uiteraard hebben ze heel veel verschillende maten, liggend/staand, vierkant of panorama. Neem rustig een kijkje op de website en je kan zien of jouw formaat er bij zit.

Labels:, ,

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons