Featured Video Play Icon

De nieuwe collectie van Acer

Acer heeft op de IFA 2017 in Berlijn aardig uitgepakt met hun nieuwe producten. Bekijk die productvideo’s en ik ben benieuwd wat je er van vind.

Misschien geen revolutie van Acer, maar het zijn mooie producten en voornamelijk hybride. Je ziet dat Acer probeert een ieder op de markt te bedienen, door zoveel verschillende producten op de markt te brengen. Persoonlijk vind ik de Switch 7 wel een multifuntioneel ding waar alles in zit wat ik zou willen, behalve het besturingssysteem, want als Apple gebruiker, ben ik helaas geen fan van Windows 10. Neemt niet weg dat de meeste mensen gewoon Windows gebruiken en Microsoft keihard zijn best blijft doen om Windows beter te maken.

De Switch 7 is een hybride, waar je een toetsenbord aan kan klikken, een pen bij krijgt en een touchscreen, kortom een compleet product als je het mij vraagt. Bekijk de andere producten ook eens in de video’s hieronder, bijvoorbeeld de Swift 5 is wel een interessante laptop. Hij is ultradun en licht (ook gelijk zijn selling-point) en een flinke batterijduur van 13 uur. Verwarrend zijn de namen wellicht wel Swift/Switch je moet goed kijken. Niet allemaal zijn ze al verkrijgbaar maar een aantal wel bijvoorbeeld bij Coolblue.

 

 

 

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons