Review: 2 in 1 Lightning en Micro-USB kabel

Altijd in de weer met kabels en heb je bijvoorbeeld een werktelefoon van Samsung en een iPhone van jezelf? Precies, dat heb ik ook en ik word gek van alle kabels die ik bij me heb. De uGreen 2-in-1 zorgt voor wat orde in mijn rugzak.

De Ugreen 2 in 1 kabel, heeft een lightning en micro-USB aansluiting aan de ene kant en gewoon USB aan de andere kant. Door middel van een dopje kun je wisselen van micro-USB naar lightning. Hierdoor scheelt het dus sowieso 1 kabel in mijn tas. Hij is 1,5 meter lang.

Kwaliteit kabel

De kwaliteit van kabel is uitstekend. De kabel zelf is dik en voelt duurzaam aan. De verbindingstukjes zien er goed afgewerkt uit, uiteraard zal de tijd moeten leren hoe lang de kabel meegaat. Als het kapot gaat is dat meestal bij de verbindingstukjes, maar zoals gezegd dit voelt goed aan.

Bij deze kabel is ook het dopje (met lightning) wellicht iets wat eerder kapot zal gaan, maar ook dit voelt duurzaam aan. Daarnaast zal je hem altijd bewaren met het dopje er op en dan ga ik er vanuit dat het lang mee gaat.

Verbinding met de iPhone

Ik heb vele kabels gehad in het verleden en helaas werkte de kabels uit China niet altijd naar behoren. De verbinding met de iPhone werd gewoon niet gemaakt of soms wel en soms niet. Gelukkig is dat met deze kabel niet aan de orde, de kabel is Apple MFI gecertificeerd. Zowel de lightning aansluiting en de micro-USB werken naar behoren. Ik heb geen een keer gehad dat mijn iPhone of Samsung niet opladen.

Kortom zeer tevreden over deze kabel. Het enige wat ik er op zou kunnen aanmerken is wellicht de kleur. Voor de prijs van rond  de 20 euro, is dit een product met een hele goede prijs-kwaliteit verhouding. Het scheelt je sowieso twee verschillende kabels kopen en hij is duurzaam waardoor je er een lange tijd mee zal doen. Je hebt b.v. bij smartphonehoesjes.nl sowieso 1 jaar garantie.

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter