Beste accessoires voor je smartphone vraag je voor de kerst!

Een screenprotector en een simpel hoesje hebben de meeste mensen wel voor hun mobiele telefoon, maar wellicht een wat duurdere accessoires niet. Met de feestdagen natuurlijk een uitgelezen kans om zo’n kado te vragen. Zeker als je niet weet wat je moet vragen.

Ieder jaar krijg je weer dezelfde vraag; “Weet je nog een leuk kadootje voor de kerst?” Ik moet eerlijk bekennen dat ik al heel veel heb en eigenlijk nooit iets weet te verzinnen. Wellicht is het dan een idee om goed tussen de iPhone hoesjes te neuzen. Het kan nooit kwaad om een extra hoesje te hebben voor je telefoon. Sowieso voor de afwisseling of voor als de andere kapot gaat.

Met de kerst is het ook gebruikelijk om bij ons om een iets duurder kadootje te kopen voor elkaar. Misschien dan toch een keer een goed moment om een groter powerbank te vragen of een duurder hoesje, zoals die van Lifeproof. Dat zijn schokbestendig hoesjes die tegen een stootje kunnen en van hoogwaardige kwaliteit. Hierom ook wat duurder waardoor je wellicht niet zo snel zelf zo’n hoesje zou kopen.  Artwizz is bijvoorbeeld ook een iets duurder merk voor hoogwaardige screenprotectors. Rond de 35 euro kosten deze protectors, maar wellicht is dat een minder sexy kado.

Heb je een Apple Watch? Misschien weleens aan een dock gedacht? Een dock vaak een platform of andere model waar je jouw Apple Watch op kan leggen of aan kan hangen en waar hij automatisch oplaad. Draadloos. Meestal wordt de oplader van Apple dan zelf gebruikt die je in de dock stopt. Dit is in ieder geval het kadootje wat ik voor kerst vraag. Ik laat me in ieder geval verrassen welke type en model, dat mag ze zelf uit zoeken 😉

 

Labels:, ,

Laat een reactie achter