draadloze oplader ikea hack

Draadloze oplader IKEA HACK

Ik was op zoek naar een betaalbare draadloze oplader voor mijn iPhone X. Gemiddeld kosten de betere opladers rond de 50/60 euro. Met deze hack heb ik er 3 gemaakt voor nog minder dan 50 euro. Check de video. Hieronder leg ik uit wat je precies moet hebben.

Zoals je in de video kan zien is het eigenlijk heel simpel. De spullen die je nodig hebt, zijn niet duur en het is simpel om te doen.

Je hebt nodig:

Dit kan werkelijk iedereen en is binnen 5 minuten per oplader gedaan. De draadloze opladers zijn prima in gebruik en voor deze prijs (rond de 17 euro) moet je niet klagen. Natuurlijk zijn de Ikea RÄLLEN niet de snelste opladers, maar voor op je nachtkastje of naast je computer werkt het prima!

Het nadeel is dat Ikea wel een kant en klare draadloze oplader heeft, maar dan heb je drie units naast elkaar (kan je niet los maken) en betaal je ook meer dan 40 euro. Ze hebben ook andere opties zoals lampen met een draadloze oplader op de voet van de lamp, maar dat was niet wat ik zocht.

Gewoon een simpele oplader voor niet te veel geld. Nu heb ik een oplader naast mijn bed, naast de computer en op mijn werk voor dezelfde prijs als een draadloze oplader van bijvoorbeeld Belkin.

Het opladen van de iPhone X gaat wellicht niet zo snel, maar binnen enkele uren zit hij vol (als je van 1% zou laden). Alleen doordat ik nu overal waar ik mijn iPhone neer leg een lader heb, is hij eigenlijk nooit meer onder de 70% over de gehele dag genomen. Uiteraard werken deze opladers niet alleen met de iPhone X maar ook met de iPhone 8 (plus) en andere smartphones die QI ondersteunen.

 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons