De huidige Bitcoin Koers

ik heb er eigenlijk nooit iets over geschreven, maar afgelopen week was de Bitcoin toch weer aardig in het nieuws. Het gaat niet goed met de Bitcoin, de koers is aan het dalen en flink ook!

Deze

sports pharmacology is a very effective intestinal and immune system vilafinil Donation of carbon to refill the citric acid cycle

week checkte ik de Bitcoin koers via Satos en zag ik dat de huidige koers op 3774 euro per Bitcoin stond. Dat is volgens mij enorm laag in vergelijking met eind vorige jaar bijvoorbeeld. Eind vorige jaar stond de Bitcoin op een gegeven moment op meer dan 20.000 dollar per Bitcoin. Je zag toen ook dat iedereen massaal de wereld van cryptomunten indook. Nu is die zelfde Bitcoin dus ruim 80 procent minder waard.  Natuurlijk is het nog altijd meer dan jaren geleden en meer dan de waarde waar ik ze voor kocht, maar het is wel een enorm crash.

Je hebt meer tegenstanders dan voorstanders van Bitcoin over het algemeen, en daar zullen er nu vele van zeggen, zie je wel! maar dat vind ik wat kort door de bocht. Een digitale munt die nog steeds een waarde heeft van duizenden euro’s is interessant. Natuurlijk moet je wel voorzichtig zijn en jezelf goed inlezen voor dat je een echte grote investering doet in bitcoin, maar dat geldt toch voor alle investeringen?

Zelf heb ik destijd voor een paar tientjes aan bitcoin gekocht. Uiteindelijk heb ik er sowieso een leuke Nintendo Switch aan over gehouden, dus ik heb sowieso al winst, en kan ik nooit veel verliezen.

Trouwens als je nu nog niet weet wat Bitcoins zijn, dan ben je waarschijnlijk sowieso te laat om echt grote investeringen te doen in bitcoin, maar instappen kan natuurlijk altijd. Waardoor het nu komt dat er zo’n enorme daling is, is niet echt bekend. Helaas heeft media ook invloed op de koers, wellicht dat het daar iets mee te maken heeft. Dat cryptocurrency enorm kunnen stijgen en dalen is bekend, dus echte bitcoiners zullen er wellicht ook niet gelijk heel zenuwachtig van worden. Ik kan je wel adviseren als je toch BTC’s wilt kopen je dat altijd bij goed erkende handelaren doet, zodat je wat veiligheden inbouwt. En belangrijk om altijd de koers te checken op verschillende sites, want dat kan ook nog weleens verschillen

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter