Wat zijn de beste hoesjes voor je smartphone?

Je telefoon wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen vallen en krassen. Als je smartphone op de grond stuitert en daarom gerepareerd moet worden, kunnen de kosten hoog oplopen. Een goede bescherming is dus niet alleen fijn voor het behoud van je smartphone, maar ook voor je portemonnee. Alleen wat zijn nu de beste cases voor je telefoon?

Softcase cover

Een softcase cover is gemaakt van siliconen of TPU. Dat laatste staat voor Thermoplastic Polyurethane, de gulden middenweg tussen plastic en siliconen. Het is flexibel, maar verliest geen vorm. Daarnaast breekt het niet, trekt het geen stof aan en krast het nauwelijks. Het zachte materiaal van een softcase sluit goed aan op je telefoon en heeft een schokabsorberende werking. Dat zorgt ervoor dat je scherm minder snel barst als je telefoon valt.

Hardcase cover

Het stevige materiaal van een trenbolone hardcase cover zorgt voor degelijke bescherming van de randen en achterzijde van je telefoon. Hardcases komen in veel varianten voor. Houd je van een vrolijke print op je hoesje, of heb je liever een stijlvol aluminium model? Er is altijd wel een hardcase die bij je past. Met een hardcase kun je ook een hoesje met allerlei extra’s kopen, zoals een externe accu of een pashouder. 

Bumper

Een bumper beschermt voornamelijk de zijkanten van je smartphone. De rand is vaak van metaal, maar ze worden ook gemaakt van siliconen en TPU. De randen van een bumper staan vaak een paar millimeter omhoog, dat zorgt ervoor dat je telefoon niet direct op tafel ligt en beschermt tegen vallen. Omdat er niets aan de achterzijde zit, beschermt het minder goed tegen krassen. Het is wel ideaal als je optimaal van het design van je smartphone wil genieten. 

Bookcase

Een groot voordeel van een bookcase is de opbergruimte voor pasjes en briefgeld. Handig om bijvoorbeeld je bankpas of OV-kaart in te stoppen. De flap aan de voorkant zorgt er ook nog eens voor dat je scherm beschermd is tegen krassen en viezigheid. Een andere praktische functie is de mogelijkheid om de flap om te vouwen tot standaard. Zo wordt het kijken van video’s op je smartphone nog comfortabeler. 

Wat de beste cases zijn voor je telefoon, hangt natuurlijk helemaal af van jouw wensen en voorkeuren. Deze vier soorten zorgen er in elk geval voor dat jouw telefoon in topconditie blijft. Wil je je toestel volledig beschermen? Dan kun je het best ook een screenprotector gebruiken. 

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons