Kaartje sturen 2.0 met Cardagram

Op vakantie toch even snel een kaartje sturen naar moeders

Met de app Cardagram kan dit makkelijk en snel en voor een scherpe prijs. De app is er momenteel voor de iPhone maar je kan hem uiteraard ook op de iPad gebruiken.

Met Cardagram kan je binnen enkele stappen een origineel kaartje sturen naar wie je wilt. Superhandig natuurlijk als je ergens op vakantie bent of stiekem al weer terug bent maar het vergeten ben…Maar uiteraard kan je dit voor iedere gelegenheid gebruiken. Het kaartje wordt binnen 4 werkdagen afgeleverd bij de geadresseerde en kost de normaal gesproken 1,99 euro totaal.  Echter de eerste keer als u een kaartje verstuurd kost het maar 0,99 euro, maar we hebben een actiecode gekregen (zie onderaan deze post).

 

Hoe werkt het?

Je moet even een account aanmaken, maar dat is zo gedaan. Daarna kan je beginnen met kaartjes maken. Je maakt een kaartje met een foto van de camera of album, Instagram of Facebook, aan de achterzijde kan je een leuke persoonelijke boodschap zetten en een klein fotootje. Daarna voeg je de geadresseerden toe. Je kan er voor kiezen om hetzelfde kaartje naar meerdere mensen te sturen of naar 1 iemand. Vervolgens kan je hem verzenden, je kan afrekenen op twee manieren met credits  (van bijvoorbeeld onze actiecode) of beveilgd betalen. De laatste mogelijk heeft jouw de opties om te betalen via Paypal of creditcard.  Daarna zal de kaart binnen Europa binnen 4 werkdagen worden afgeleverd bij degene naar wie je het naar toe hebt gestuurd.

Ik heb het nu twee maal geprobeerd en de kaartjes zijn onderweg naar Opa en Oma. Op zich natuurlijk een harstikke leuke manier om een kaartje te sturen vanaf je vakantie bestemming en voor max. 1,99 euro hoef je het natuurlijk niet  te laten, want menig kaartje in zo’n souveniershop kost hetzelfde, maar nu heb je dan een kaartje van zelf. Ik vind dit dus een van die apps die superhandig is en waar ik in de toekomst toch wel gebruik van zal gaan maken. goed idee, goed concept….

De” Cardagram Voordeelweek”

Tijdens de “Cardagram Voordeelweek” kan iedereen die de app heeft gedownload gratis en ongelimiteerd kaartjes versturen.
De actie gaat vrijdag 27 juli om 17:00 van start en eindigt zondag 5 augustus, middernacht.

Actiecode voor onze bezoekers

Als je een account hebt aangemaakt, kan je onze actiecode gebruiken waarmee je dan gratis 1 kaartje kan maken en opsturen. Je krijgt dan 5 credits, wat precies genoeg is om dit te doen. Onze actiecode is: Kaartjes

kleine tip actiever deze actiecode dus pas na de actieweek van Cardagram zelf, zodat je nog een extra kaartje kan sturen als het moet….

Veel plezier er mee..

Je kunt Cardagram nu gratis downloaden in de App store

de android versie zal ook binnenkort verschijnen, zodra dit is, zal ik het hier vermelden.

[ad]

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter