iPad 2 introductie !!

iPad 2 wordt mogelijk volgende week geïntroduceerd

De iPad 2 wordt mogelijk volgende week al onthuld. Ondanks dat er nog geen uitnodigingen voor een evenement zijn verstuurd meldt

Macnotes dat Apple volgende week een evenement over iOS 4.3 op de planning heeft staan. Op dit evenement wordt naast iOS 4.3 ook de iPad 2 getoond. MacNotes baseert zijn uitspraken op een bron binnen fabrikanten van de nieuwe iPad.

De bron van MacNotes stelt verder dat de iPad 2 voorzien wordt van een Apple A5 dual core processor. De luidsprekers op het apparaat zijn groter dan die van de huidige iPad. Vanwege de snellere processor speculeert MacNotes dat de nieuwe iPad mogelijk over een Mini DisplayPort beschikt. Het evenement waarop de iPad 2 wordt geïntroduceerd is volgens MacNotes een evenement voor ontwikkelaars over iOS 4.3

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Reacties (1)

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons