Apple iPad 2 alle details

Check nu alle details van de iPad 2

bron: tabletmagazine.nl

De Apple iPad 2 is tijdens het Apple pers evenement vandaag officieel onthuld. De tablet komt met een nieuwe Apple A5 dual-core processor, 512MB RAM geheugen, camera’s aan de achterzijde en voorzijde, FaceTime ondersteuning en het display is hetzelfde formaat en heeft dezelfde resolutie als het vorige model. De iPad 2 komt in het wit en het zwart.

 


De dual-core processor is ongeveer tweemaal zo snel als de voorgaande processor en de graphics moeten tot negen maal zo snel zijn. Het energieverbruik blijft hetzelfde. De iPad 2 zal 33 procent dunner zijn dan de iPad 1. Dit houdt in 13.4mm bij 8.8mm. Dit is zelfs dunner dan de iPhone 4.

Apple iPad 2 covers

De camera aan de voorzijde is alleen VGA kwaliteit en kan tot 30 frames per seconde met audio opnemen. VGA kwaliteit is 640 bij 480 resolutie. DE camera aan de achterzijde is iets beter, maar Apple blijft nog steeds achter op de concurrentie. Deze camera kan in 720 kwaliteit 30 frames per seconde met audio opnemen. Foto’s kunnen 5 maal digitaal gezoomd worden.

Apple iPad 2

De batterij gaat net zo lang mee als de eerste generatie iPad; 10 uur werken en een maand standby. Andere features zijn een HDMI uitgang, gespiegelde video output (allen 1080p). Om dit allemaal te laten werken heb je wel een kabel nodig welke te koop is voor 39 dollar.

Ook lanceerde Apple naast de iPad 2 een nieuwe versie van het besturingssysteen iOS. iOS 4.3 zal worden geleverd bij de iPad 2 en kan onder andere javascript tweemaal sneller verwerken.
Eerste hands-on video’s iPad 2

Prijzen van de iPad 2
iPad 2

De Apple iPad 2 zal vanaf 25 maart in de winkel liggen in ons land. De prijzen in euro’s zijn nog niet bekend, maar voor Wifi-only iPad 2 met 16GB, 32GB en 64GB betaal je respectievelijk 499 dollar, 599 dollar en 699 dollar. Voor de 3G versie betaal je dan respectievelijk 629 dollar, 729 dollar en 829 dollar.

Mocht je een iPhone 4 hebben dan kun je wellicht volstaan met de Wifi-only versie aangezien je de 3G data verbinding dan met je iPad kunt delen.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  sarcoidosis in brain

  |

  That will tell whether you feet overpronate or underpronate.

  So for them, I suggest evening out the balance of strength in your legs with the cup, and not properly training for vigorous activities.
  Running or jumping on hard surfaces. If the pain interferes with
  daily activities, however, forces a runner to land
  on the heel heavily can cause this irritation.

  Reply

Laat een reactie achter