Motorola Xoom kost maar 390 euro ?!

Een amerikaanse winkel bied momenteel de Motorola Xoom aan voor maar 539 dollar

Dit is echt het beste nieuws van 2011 tot nu toe. Dit betekend dat naast de specificaties de Xoom nu zelfs de iPad voor bij gaat met de prijs.

Beter gezegd voor daalt!!!   Wat dit betekend voor de prijs in Europa is nog niet bekend natuurlijk, maar de 700 euro waar hij nu voor te koop staat, zal nog een behoorlijk stuk dalen lijkt mij duidelijk. Dit is een hoop tablet voor weinig geld…..

Kortom Digimind.nl neigt nog steeds naar de Motorola Xoom en nu helemaal !!! voor die prijs.

De Motorola Xoom is aangekondigd op de CES 2011 en draait op een 1GHz dual-core Tegra 2-processor, heeft een 10,1 inch scherm met een resolutie van 1280 x 800 en een vijf megapixel camera. Video-opnames tot 720p zijn ook mogelijk, afspelen kan zelfs tot 1080p. Binnenin vind je een riante hoeveelheid van 32GB opslagruimte. En de batterij is voldoende om 10 uur video te kijken. De Xoom beschikt ook over 802.11n Wi-Fi en Bluetooth 2.1 + EDR.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  Me

  |

  okee, wachten en kopen dus 🙂

  Reply

  • Avatar

   Skyhigh

   |

   ja, daar komt het eigenlijk op neer….

   wachten is niet mijn favoriete bezigheid… 🙁

   Reply

Laat een reactie achter