Demo Tegra 3 (dynamic lighting)

Nvidia showt met de onderstaand video wat Tegra 3 allemaal kan.

Onder de naam

Project Kal-El Demo: Glowball

kijk de video en je ziet wat er allemaal gaat veranderen in mobile gaming, de komende maanden.

Wanneer Tegra 3 ook daadwerkelijk in een tablet op de markt is, zal nog wel even duren. De geruchten gaan dat Tegra 3 als eerste in de nieuwe Motorola gaat komen. Hoe die gaat heten is nog niet bekend, maar Xoom 2 ligt voor de hand.

 


 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Asus Eee Pad Transformer 2 is snel | Digimind

    |

    […] Via een database van GLbenchmark zijn er testresultaten naar buiten gekomen van de Asus eee Pad Transformer 2 (TF201. Hoe deze testen precies werken, leg ik verder even niet uit, maar het komt er op neer dat de snelheid word gemeten van de tablets. Uiteraard mogen we verwachten dat de Transformer 2 sneller is dan de Transformer. De Asus eee Pad Transformer 2 zal de eerste tablet worden met de Tegra 3 ‘Kal-El’ processor, die retesnel is. De processor is al eens eerder langs gekomen bij ons, zie deze post. […]

    Reply

Laat een reactie achter