Waarom de Asus Eee pad Transformer kopen?

Er zijn 5 redenen om de Asus Eee pad Transformer te kopen.

Hier komen ze:

NVIDIA Tegra 2

De 1 GHz NVIDIA Tegra 2 dual core processor is razendsnel en super krachtig. Het is de snelste processor voor een tablet momenteel en  Android OS 3.0 draait er prima op. Video game frame rates, surfen op het web en multitasking wordt een nieuwe ervaring met deze processor.  (niet de enige tablet met deze processor trouwens)

Je dashboard zelf aanpassen

Stel je een home-scherm met al je favoriete sociale netwerksites, stelt een ander scherm met al uw zakelijke applicaties en koppelingen, en een ander met uw multimedia behoeften. Dan, met een enkele klik, heb je direct toegang tot alle applicaties en sites die u nodig hebt, zonder individueel laden. Leuke productiviteitsverhogende functie.

Adobe Flash 10,2 Support

De Adobe Flash reader levert verreweg de best mogelijke graphics, video-en video-game-ervaring op het internet.  Van webpagina’s en videospellen kunnen worden gezien en genoten in hun volle glorie, met de volledige Flash-ondersteuning in de 10,2. Dit is iets wat Apple Ipad 2 niet ondersteund.

QWERTY Keyboard Dock

Zal niet altijd nodig zijn, maar voor intensieve tekstinvoer is dit zeker een must, want tikken met twee vingers gaat altijd langerzamer dan met 10.

Levensduur batterij van 16,5 uur

Met de Asus Eee pad Transformer geporteerd in de Keyboard Dock, heb je een tablet-best 16,5 uur van het leven. En met een simpele stekker in een stopcontact, het dok fungeert als oplader ook.

Kortom het beste op de markt momenteel qua Android tablets

 

 

 

 

pre-order bij:

Salland.eu vanaf 503,-  euro
bron: videogamingpros

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (13)

 • Avatar

  Nol

  |

  Nu nog Apps speciaal voor de tablet, anders heb je er nog niets aan. Playbook geeft al geen direct toegang tot de androidmarket, omdat de ondersteuning van apps tbv de tablets ondermaats is. Zegt genoeg, dus voorlopig een goede reden om juist niet voor de Asus te kiezen. Voorlopig ben je het best af met de IPad. Toetsenbord is handig voor mensen die geen echte keuze durven te maken, maar een toetsenbord is inmiddels beschikbaar voor meerdere tablets. In eerdere reviews wordt ook gesproken over een harde resets, gezien de Asus het toetsenbord soms niet wil herkennen.

  Reply

  • Avatar

   Spleet

   |

   Ligt er maar net aan wat jij zelf wilt hoor Nol, of een toestel die kant een klaar is waar je alles nog bij moet kopen maar wel goed werkt of een tablet waar je zelf veel aan kunt veranderen, 16 uur batterij hebt, toetsenbord die er een laptop van maakt en een betere prijs.

   android loopt dan nog wel achter op dit moment maar onderzoekers hebben al gezegt dat in augustus de market van android groter zal zijn dan die van iOs. Wat eigenlijk ook heel logisch is: 1vs20, time will tell

   ik ga zelf deze waarschijnlijk ipv een studentenlaptop, dit is alles in een met een batterijduur en mobiliteit waar je U tegen zegt.

   ipad is ook fijn en goede kwaliteit maar je kan er weinig aan aanpassen en 9/10 apps zijn toch gemaakt voor kiddo’s.

   Reply

 • Avatar

  Nol

  |

  Het blijkt dat het enthousiasme voor het ontwikkelen van Android-applicaties de laatste tijd is afgenomen. Er zijn hier twee redenen voor. In de eerste plaats zouden de ontwikkelaars, na het eerste enthousiasme over het verschijnen van Android-tablets op de markt, teleurgesteld zijn over de verdere ontwikkeling van deze devices. Er zouden bijvoorbeeld nog te weinig Android-tablets op de markt zijn om serieus de concurrentie aan te gaan met de iPad van Apple. Ook zijn de ontwikkelaars teleurgesteld in de prijsstelling van de tablets.

  Een tweede reden waarom ontwikkelaars vertrouwen in Android-tablets verliezen is dat zij te maken krijgen met een enorme fragmentatie van de versies van het besturingssysteem die voor de tablets worden gebruikt. Sommige tablets gebruiken nog Android Froyo, andere gebruiken weer Android 3.0 of Honeycomb. Het is voor ontwikkelbedrijven daarom lastig om mensen te vinden die voor al deze verschillende versies applicaties kunnen ontwikkelen.

  Ik denk ook dat dat 1vs20 ook niet direct in het voordeel is van de 20. Inmiddels heb ik al zoveel mogen vernemen over android tablets, maar nog heel weinig gezien. De ontwikkeling heeft inmiddels zoveel vertraging opgelopen, dat modellen die nu op de markt komen, haast alweer verouderd lijken. Voorlopig zou ik in ieder geval zelf niet kiezen voor een android tablet, misschien dat dit over 2 jaar anders is, maar nu is de achterstand gewoon te groot, dit in vergelijking met Apple.

  Reply

  • Avatar

   Skyhigh

   |

   In een ding moet ik je gelijk geven… En dat is het wachten.. Ze kondigen veel aan en vervolgens gebeurd er weinig…. Echter zijn de overige argumenten typische apple-argumenten… Diverse tablets hebben hebben al bewezen beter te werken dan de ipad, maar daar sluit men zijn ogen voor. Flash is een enorm gemis op de ipad bijvoorbeeld.. Ook al is het niet de toekomst… We willen gewoon flash.. Dit toont gelijk het grootste nadeel: zij bepalen. Dat maakt het simpel en als je daar van houd moet je lekker bij apple blijven… Asus is momenteel de top en hij zal echt naar nederland komen…. Alleen moeten we helaas : wachten!

   Reply

   • Avatar

    Nol

    |

    Ik vraag mij af welke tablets er beter werken, dan de Ipad. Veel mensen hebben een mening gevormd, op basis van reviews op internet. Ik denk dat je pas echt kan oordelen als je een paar weken met zo’n ding werkt, dan komen de voor en tegens aan het licht. Zelf wilde ik eerst een android tablet, maar door de vertragingen uiteindelijk toch gekozen voor een Ipad. Ik ben echt positief verrast, zeer compleet en werkt erg snel. Ondersteunig in de vorm van lectuur, educatie, nieuws en games is erg uitgebreid. Laten we het er op houden dat Apple de concurrentie scherp houdt en uit eindelijk in zijn eentje de tablet in de markt heeft weten te zetten.

    Reply

 • Avatar

  Nol

  |

  Even ter info, mooie review op tweakers over de Asus, alleen staat de laatste alinea mij wat tegen:

  Android Honeycomb en het dock van Asus stralen aan alle kanten potentie uit. De Eee Pad Transformer is daarmee een apparaat dat nu al veel goed doet, en in de toekomst op softwaregebied hopelijk nog verbeterd gaat worden. Mensen die een foutloos systeem verwachten, kunnen de Transformer misschien beter links laten liggen – maar early adopters en gebruikers die hun apparaten op de groei kopen, zullen aan de Transformer veel plezier beleven.

  Reply

 • Avatar

  Bas

  |

  Werk er nu op. 2 dagen in bezit.
  Zeer tevreden. Vandaag nieuwe 3.1 versie beschikbaar gekomen. Gelikt en stabiel. Skyhigh noemt de argumenten waarom ik gewacht heb. Met deze tablet is voor mij de tijd gekomen dat je er echt wat aan hebt. in vergelijk met ipad veel meer mogelijkheden en betere specs voor minder geld. Aanrader.

  Reply

  • Avatar

   Skyhigh

   |

   Bas,

   blij te horen… Ik ben zeer benieuwd wat deze tablet gaat doen in nederland.
   Welke versie heb jij gekocht? en waar?
   Mocht je een leuke review schrijven… zorg ik er voor dat hij op deze site komt ..

   Reply

 • Avatar

  edwin

  |

  Nu nog 3G, wat een gemis.

  Reply

  • Avatar

   Skyhigh

   |

   Inderdaad .. Maar daar zijn wel oplossingen voor natuurlijk …

   Reply

 • Avatar

  jacco

  |

  Heb de EEEpad al enige tijd in de verkoop en uiteraard ook mee gespeeld. De 32GB met dock is voor mezelf en komt morgen bij me binnen :). Vind t het een leuk systeem. Wat erg tegenvalt (als eerste viel dat op) is dat het internet(WiFi) nogal traag werkt maar dat zal met een update wel goedkomen (of misschien ligt het aan de browser, Dolphin HD is te dwonloaden). voor de rest is het ideaal dat Asus gekozen heeft voor 3 hele belangrijke office applicaties (word, excel & powerpoint) deze bestanden kun je er ook in maken/bewerken. Perfect voor de zakenmensen/studenten. De batterij is inderdaad gaaf en houdt gerust een aantal dagen vol als je m gewoon af en toe pakt. De Xoom was al een leuk ding, maar de Asus dankzij de prijs en de docking absoluut een aanrader. (vanaf 399,-)

  Reply

  • Avatar

   Skyhigh

   |

   @jacco. Ik zie hem niet staan in je webshop ? Of kijk ik er overeen…. Hoe bevalt hij trouwens die 32 gb ?

   Reply

 • Avatar

  John

  |

  Ik heb mn ipad verkocht en n transformer aangeschaft.
  Inmiddels is dit mn derde android tablet en ook nu moet ik helaas weer de conclusie trekken
  Dat het honeycomb systeem en de specs van de transformer niet voldoende zijn als alternatief
  In het dagelijkse gebruik van n ipad.
  Zo vind ik het formaat van de transformer erg onhandig, hij is te breed om lekker in de hand te houden
  Na verloop van tijd gaan de dunne afgeronde hoeken in mn handen snijden.
  Door het brede formaat kun je onmogelijk met je duimen typen, je bent altijd verplicht om m plat te leggen
  Of om m met 1 hand vast te houden en met de andere te typen.
  In potrait mode moet je links en rechts scrollen op websites.

  Het besturingssysteem zelf is bij lange na niet goed. Pinch to zoom werkt hakkerig of soms heel slecht,
  Bij het typen heb je somsmlast van n vreselijke lag, afhankelijk van de applicatie, zo gaat t bij email soms goed
  En bij websites soms niet of vice versa. Hij heeft 1 g werkgeheugen maar daar blijft in gebruik nog maar rond de 150 mb over, je moet dus steeds n taskkiller inschakelen, belachelijk eigenlijk.

  Ik had gehoopt met deze transformer n alternatif met flash voor de ipad te hebben gevonden maar kom helaas
  Tot de conclusie dat de voordelen van de transformer (flash en multitasking) niet opwegen tegen de nadelen waar je
  Veel meer last van hebt.

  Reply

Laat een reactie achter