Asus Eee Pad Transformer in Nederland!

De Asus Eee Pad Transformer is in Nederland!

Verschillende Tweakers.net bezoekers meldde dit op het forum.  Men heeft de tablet ‘fysiek’  gehaald in de winkel bij Computerland, Dunnet of Paradigit. Het ging met name om de 32GB versie.

Uiteraard is het hard gegaan en zijn de meeste winkels al weer uitverkocht, maar het begin is er.  Op de meeste webshops staat hij nog niet als bestelbaar. Echter na enig speurwerk staat hij bij Pixmania als bestelbaar op hun website (de 16gb versie). Bij de overige (zie overzicht hieronder) is de gemiddelde leverdatum nog steeds rond 9 juni 2011.

Kortom als je de Asus Eee Pad Transformer morgen wilt hebben zul je zelf moeten bellen of langs moeten gaan bij de bovenstaande winkels/ of bestel de Transformer bij Pixmania. En anders moet je nog even wachten. 🙂

met dank aan: @WebdesignIdee

Te  Koop bij:

Pixmania HOT!

Salland.eu

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (5)

 • Avatar

  Silvie

  |

  Met mij schreven vele transformer liefhebbers in het forum van tweakers.nl over de vorderingen van de transformer. En ineens was daar computerland, Dunnet en Paradigit die ze konden leveren! Deze winkels vallen onder 1 noemer begreep ik en importeerden ze rechtstreeks. Helaas nu weer (zo goed als) uitverkocht. Ze kwamen bijna niet in de winkel. Voor de tijd al besteld en verkocht. Nu is het wachten op het dockingstation/toetsenbord. Deze is tot op heden nog niet in Nederland leverbaar. Ik wens iedereen veel succes met het kopen van de transformer.

  Reply

 • Avatar

  Skyhigh

  |

  Inderdaad @silvie….
  ik zou bijna zeggen: Goede jacht allemaal !
  succes

  Reply

 • Avatar

  michiel

  |

  Werkt goed hoor,zit er nu een reply mee te typen… half mei besteld bij komplett.nl en de 30ste had ik hem in huis. En dat terwijl op de site stond dat ie pas 9 juni zou komen…

  Reply

  • Avatar

   Skyhigh

   |

   Kijk dat is lekker… Ik ben benieuw bij wie hij vandaag als leverbaar komt te staan !! We gaan het zien

   Reply

 • Avatar

  Ruud

  |

  Nu verkrijgbaar bij office centre

  Reply

Laat een reactie achter