Zappelin app voor de iPad


De Ideale App voor uw kinderen. Zappelin heeft haar eigen app. Met deze app kun je afleveringen terug kijken, spellen spelen en kleurplaten maken.
iTunes zegt er het volgende over:

Met de applicatie van Z@ppelin speel je spelletjes als memorie, lees je verhaaltjes en zing je liedjes als Berend Botje en De Mosselman. Ook kun je tv-programma’s van Z@ppelin terugkijken.

TV-programma’s zijn tijdelijk op te slaan waardoor je ze ook onderweg kunt kijken. Programma’s zijn tot een week na uitzending beschikbaar.

Apple4ever meld de cijfers van deze app. Hieruit blijkt wel hoe populier deze app is:

In de eerste week werd deze app 25.000 keer gedownload en in de eerste 3 weken is het nu ruim 50.000 keer gedownload.

Ondertussen zijn er ruim 37.000 kleurplaten opgehaald en zeker 36.000 spelletjes gespeeld.

De reacties op itunes zijn dan ook zeer lovend over deze app. Zoals bijvoorbeeld:

Ontzettend leuke app met allerlei verschillende activiteiten voor peuters. Mijn meisjes zijn 3,5 jaar en vinden het geweldig. Het zou mooi zijn als er in de toekomst nog meer verhaaltjes komen, met de lengte van die van het zappelin eiland. Maar nu al zeker 5 sterren waard!

Kortom een must-have voor op je iPad.

Download hem nu via itunes

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (4)

  • Zappelin app voor de iPad | Digimind |

    |

    […] the rest here: Zappelin app voor de iPad | Digimind Tags: deze-app, eigen-app, heeft-haar, het-volgende, ideale, spellen-spelen, terug-kijken […]

    Reply

  • Avatar

    Nol

    |

    Ik heb h’m al weer eventjes op mijn IPad staan, inderdaad een hele leuk app voor de kids, die zijn er dus helemaal weg van. Moffel en Pier kijken, spelletjes doen… Maar toch spelen ze het liefst Max & Marker en Istunt 2 HD.

    Reply

  • Avatar

    LL

    |

    Jamme
    r, geen Android ¦[

    Reply

Laat een reactie achter

anixlookmovieanitakuMangaFireMangaFiretheflixerMangaFiretheflixertheflixeranitakusflixlookmovielookmoviesflixMangaFirelookmovieanitakuanitakuanitakulookmovielookmovieanixlookmovietheflixertheflixerlookmovielookmovietheflixerMangaFiresflixyeahmoviesyeahmoviesMangaFireMangaFiresoaptodaysoaptodayhurawatchhurawatchwatchfreemovieswatchfreemovieshuramovieshuramovieszoroxzoroxsflixsflixmyflixermyflixerhuratvhuratvfree tv shows streaming, You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah (2023), myflixer, Merry Good Enough (2023), watch movies online,