9mm must-have game iPad

De nieuwe FPS van Gameloft 9MM is verkrijgbaar in itunes.

Deze First Persoon Shooter voor je iPad (en iPhone) is misschien wel de beste van het jaar 2011. De gameplay van deze fps is heerlijk en de graphics zijn ook redelijk tot goed voor op je iPad. Maar wat de game uitblinkt ten opzichte van de rest is de multiplayer. Die is gelikt, werkt soepel en is zeer verslavend. Je kan met 12 man tegelijk Teamdeathmatch spelen of Free-4-all in 4 verschillende maps.
Plaatjes zeggen meer dan praatjes, zie de video’s hieronder.

Je speelt een superagent John Kannon en bent leider van een supersquad agenten. Jullie pakken alles aan en zijn onoverwinnelijk. Je pakt drugsbendes aan, tot op de dag dat jij een drugsbaron opppakt, maar hij ontsnapt. Nu keert de wereld zich tegen jou….

Download 9mm nu in itunes voor 5,49 euro.

en nog wat Screenshots:

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter