Asus Eee Pad Transformer + dock actie (update)

Kan je nergens meer een Asus Eee Pad Transformer met dock vinden?

Dan bied Yorcom misschien de oplossing voor jou. Als jij bij hen nu een Asus Transformer met dock besteld, krijg je de dock na gestuurd zodra hij leverbaar is.

Dit is beter omdat als je achteraf de dock los wilt bestellen 149 euro kost en met deze aktie gewoon de normale prijs van 100 euro.  Dus mocht je graag een Transformer willen kopen, maar wil jij hem met keyboard dock hebben, kan dit met deze aktie.

Momenteel is de Asus Eee Pad transformer 16Gb + dock moeilijk te vinden op het web. De 32GB + dock is nog wel leverbaar bij Yorcom. Mocht deze niet meer op voorraad zijn, zal deze aktie ook voor de 32GB gelden.

**Update**

INMIDDELS ZIJN BEIDE TABLETS WEER VOLOP IN VOORRAAD BIJ YORCOM

Check hun site om de Asus Eee Pad Transformer te bestellen.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Dock voor de Asus Eee Pad Transformer | Digimind

    |

    […] Nou heeft digimind geruchten gehoord dat de dock wel gewoon los verkocht gaat worden en dat de eerste levering in Nederland half augustus zou zijn. Zodra wij meer weten, laten wij het op onze site weten. Maar voor de toekomstig Asus Eee Pad Transformer koper is het misschien handig om maar per direct een Transformer met dock te kopen. Waar dit kan hebben wij al eerder over geschreven. […]

    Reply

Laat een reactie achter