Beste Tour de France app 2011

Hier een overzicht van de drie beste Tour de France apps 2011.

Eerder besproken wij al de app van Rabobank voor de iPad. Maar hieronder nu de drie beste apps voor zowel android als iOS (iphone/ipad). De apps zijn op je telefoon en op je tablet te gebruiken.

Rabobank Cycling

Hadden we al besproken, zeer duidelijke en overzichtelijk app. Daarnaast de rit van de dag live te volgen.

Gratis Download voor android

Gratis Download voor iPad

Screenshots:

[nggallery id=2]

 

Offical Tour de France app 2011

De app van de Tour de France zelf.  Werkt wat minder als de andere twee apps. Het live verslaggeven gaat wat minder soepel dan bij de andere twee, volgens verschillende gebruikers. Echter ziet hij er wel mooi uit en is hij het meest uitgebreid. Een nadeel is dat hij voor de iPad 3,99 euro kost en voor de iPhone maar 0,79 euro. Je bent dus geneigd om dan maar de iphone  versie te kopen, die minder mooi is. Voordeel voor de android gebruiker, bij jullie is hij gratis.

Gratis download voor android

0,79 euro download voor de iPhone

3,99 euro download voor de iPad

[nggallery id=1]

Telesport Ronde app

De laatste is zeker niet de minste app. Telesport heeft hun eigen app. Deze ziet er overzichtelijk uit. Geeft nieuws, live verslag en schema weer. Bij schema’s zie je de vorige etappes en de klassementen. Aan het live-verslag zitten ook pushbericthen gekoppeld dus je blijft direct up-to-date. Twee nadeeltjes, helaas geen koppeling met telegraaf tourpoule en geen iPad versie.

 

Gratis download voor android

Gratis download voor iPhone (uiteraard wel op je iPad te gebruiken)

Screenshots:

[nggallery id=3]

Onze voorkeur gaat uit naar Rabobank Cycling omdat die het simpelste en het mooiste toont op de iPad. Echter voor android zouden wij zeker de app van Telesport aanraden. Voor de echte wielerfanaten is misschien de Offical app een must-have.

 

 

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Anoniem

    |

    Welke vinden jullie de beste?

    Reply

Laat een reactie achter