bestuur je computer vanaf je iPad

Splashtop neemt uw pc of laptop over vanaf uw iPad.

Het is geen nieuw ‘ding’, maar wel iets wat superhandig is en … werkt!

Ik heb hem al eerder omschreven in dit artikel, maar kort gezegd kan hij gewoon je pc overnemen. Hierdoor kan je dus browsers gebruiken (flash), video’s kijken, games spelen die je normaal op je pc speelt.

Als ik bijvoorbeeld op de bank lig en mevrouw wil wat op de laptop laten zien. Start ik mijn Splashtop op en zonder dat ik op sta, zie ik wat mijn vrouw bedoeld. (eigenlijk is dit dus gewoon ideale hulp voor de getrouwde man 🙂 ) Het voordeel is dat hij nog in de aanbieding is ook momenteel. Hij kost nu maar 1,59 euro.

Download hem nu in itunes voor 1,59 euro

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter