Vaste prijs internet in het buitenland

Digimind stuitte op een website Droam.nl.

Deze website bied internet in het buitenland aan voor een vaste prijs. Met de droam kan je internetten tot 5 mobiele apparaten aan 1 droam. Geen geouwehoer meer met simkaarten, dataroaming en abonnementen. Menig hotel in het buitenland heeft tegenwoordig Wi-Fi maarja hoe betrouwbaar is dat? Nou wil ik niet gelijk roepen dat dit DE oplossing is voor je internetverbuik in het Buitenland, maar het idee: Simpel, duidelijk en niet (heel) duur, bevalt mij wel. Je betaald gewoon 65 per 1 GB of een X bedrag per 50 mb. Je kan ten alle tijden checken via MyDroam  hoeveel je nog kan verbruiken.

Op hun site kan je checken wat het je zou kosten om bijvoorbeeld 2 weken Turkije gewoon door te kunnen internetten, zoals je thuis gewend bent. Bij Droam.nl zou je dan 65 euro betalen voor 1 GB verbruik (en dat vind ik veel Gb). Snel gerekend zou je bij vodafone 7,50 per dag betalen x15 = 110,- betalen, en dan heb je ook maar 50 mb per dag tot je beschikking. Dit is dus eigenlijk gewoon BIZAR goedkoop…

5 apparaten betekent natuurlijk ook dat je met 5 vrienden een Droam kan gebruiken.  Snel gerekend is dat gedeeld door 5 🙂

Het enige grote nadeel is dat je de droam moet huren en dat kost je 150 euro borg.  Het enige wat ik positief aan borg vind, is dat je het terug krijgt…


Check hier hoeveel jij kwijt zou zijn voor je vakantie.


Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

Laat een reactie achter