HP Touchpad aangenaam, android, google android

Android’s eerste stapjes op de HP Touchpad

Er verschijnen nog voordat je uberhaupt kon na denken over android als besturingssysteem op de HP Touchpad als vervanger van webOS al video’s over android op de Touchpad. Ik weet niet of je al deze filmpjes moet geloven.  Veel van die video’s lijken toch niet echt en in elkaar plakt.

CyanogenMOD is een zeer gewaardeerde android ontwikkelaar en heeft ook een kleine video gemaakt. Echter zij geven aan dat ze hard aan het werk zijn om hem draaiende te krijgen en de eerste stappen hebben gemaakt. Dit klinkt in mijn oren wat betrouwbaarder dan ontwikkelaars die heel hard roepen: “wij zijn de eerste, echt waar!”

Bekijk hun video hieronder:

 


 

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Yusunoha

    |

    echt geweldig om te zien hoe iedereen samenwerkt om een prachtproduct te maken.

    Reply

Laat een reactie achter