Problemen voor de HP Touchpad

De website webosroundup.com meldde op hun website dat de HP Touchpad haarscheurtjes vertoond rondom het display.

Het zou gaan om de eerste exemplaren van de HP Touchpad. En volgens HP zouden slechts een enkele klanten hier last van hebbben. Het betreft alleen een cosmetisch defect. Het zou verder geen kwaad kunnen voor de hardware of software, maar het hoort natuurlijk niet. Zie de fotos hieronder waarop de haarscheurtjes bij de speakers te zien zijn.

Das vaak het nadeel van de ‘eerste’  zijn, het is in het verleden als vaker voorgekomen dat de eerste lichting tablets niet helemaal in orde waren, denk aan de ipad 2.

 

 


 


 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  Ries

  |

  Mooi is dat. Gelukkig is ’t een incident en heb ik het op mijn TouchPad nog niet geconstateerd. Jammer dat er niets wordt geschreven over de goede dingen. Dit is het eerste bericht wat ik lees op NuJij over de TouchPad en dan is het nog eens een niet noemenswaardige oude….

  Reply

  • Avatar

   Anoniem

   |

   Ries ik heb toch vaker wat gedropt over de hp touchpad, ook op nujij….
   De laatste tijd lees ik weinig over de touchpad, dus als je wat nieuws hebt…

   Laat het ons weten!

   Reply

Laat een reactie achter

hurawatchhurawatchsoap2daysoap2dayaniwaveaniwavemoviestowatchmoviestowatchupmoviesupmoviesseriesonlineseriesonlinewatchserieshdwatchserieshdwatchmovieswatchmoviesflixifyflixify123moviesfree123moviesfreewatch anime online, anime Tokyo Ghoul, anitaku, anime My Little Monster,