Review video van de Icarus Bluefire G2

Check de video over de Icarus Bluefire G2.

Momenteel vinden wij de Icarus Bluefire G2 de beste budget tablet die je kan kopen, zeker omdat er zelf mogelijk een honeycomb update aan zit te komen. Ereader.nl is eigenlijk net zo  enthousiast over de Icarus Bluefire G2 als wij. Ik zou zeggen bekijk de video en oordeel zelf.

Hij is in ieder geval te koop bij Bol.com

[maxbutton id=”6″]


Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Peter

    |

    Klinkt positief maar deze tablet is zeker niet in orde. Er zijn problemen met de opslag van apps (op verkeerde plek in geheugen, waardoor deze steeds handmatig verplaatst moeten worden) en de Android versie die er nu op staat is incompleet. Zo ontbreekt in het menu het onderdeel ‘Account en Synchronisatie’ waardoor je deze instellingen niet meer handmatig kunt wijzigen. Contact met Distriread, de leverancier van deze tablet, verloopt stroef. Ze zeggen medewerking toe. maar laten je vervolgens in de steek omdat ze zelf wachten op antwoord van ‘hun ontwikkelaar’. Waarschijnlijk hun Chinese leverancier. Tegenvaller.

    Reply

Laat een reactie achter