Samsung: Belangrijke mededeling 01-09

Samsung komt 1 september met een belangrijke onthulling.

1 September is de IFA in Berlijn een jaarlijkse grootste electronica beurs. Samsung maakte twee teasers, waaruit blijkt dat zij een belangrijke mededeling hebben op de IFA. Men denkt dat Samsung hun 7 inch tablet gaan onthullen, maar als je naar teaser 2 kijkt zie je dat er ‘gebeld’ word. Je zou dus eerder aan een nieuwe smartphone denken, maarja misschien probeert Samsung ons hiermee wel op het verkeerde been te brengen. In principe kan je namelijk met een 7 inch tablet ook bellen natuurlijk :).

Bekijk de twee teasers

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter

fmoviesfmoviesmoviestowatchmoviestowatchflixtorflixtorwatchfreemovieswatchfreemoviesflixtorflixtorsoap2daysoap2dayaniwaveaniwavesflixsflixwatchseriesfreewatchseriesfreeanimesugeanimesugewatch movies online, Criminal Record (2024), free online movies sites, flixtor, Muzzle (2023),