Ingewikkeld: Flash op de iPad

Adobe Flash media server moet er voor zorgen dat je Flash op jouw iPad kan bekijken

We hebben hier al eerder over geschreven, zie hier. Adobe heeft tijdens de IBC beurs in Amsterdam weer gehad over de adobe media server 4.5. Echter vraag ik mij af of dit allemaal nog wel zin heeft, zeker omdat er steeds meer ontwikkelaars overstappen op HTML5, wat eigenlijk hetzelfde kan als Flash en in de toekomst nog meer. Voor ons, gemiddelde consument, zijn deze ontwikkelingen eigenlijk allemaal minder interessant. Wij willen gewoon als wij een website in tikken gewoon de website kunnen zien of het nou Flash, HTML5, CSS, wordpress of wat dan ook is.

Deze ontwikkeling zorgt uiteindelijk wel voor dat we flash kunnen kijken in de webbrowser van iOS, allen is dat nog 44 stappen verder.

Voor degene die meer interesse hebben in dit onderwerp, bekijk de onderstaande video, hierin laat men zien hoe de adobe media server 4.5 werkt. Ik verwacht eigenlijk dat Flash nooit helemaal geintregreerd zal worden op de iOS devices, want Apple en Adobe zijn kennelijk geen vriendjes van elkaar, maar ik denk dat de toekomst toch echt HTML5 is en dat doet het nagenoeg op ieder soort internet-apparaat.

Zie de video:

Labels:,

Reacties (2)

 • Avatar

  Dennis

  |

  De ontwikkeling zorgt er wel voor dat je Flash in je browser van de iPad kunt kijken. Zodra publishers het gaan gebruiken.

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   Dennis,

   ik ben het met je eens… tekst iets aangepast…

   Reply

Laat een reactie achter