“Samsung koopt webOS nooit”

Samsung gaat webOS niet overnemen van HP

Tijdens de IFA 2011 in Berlijn maakt Samsung CEO, genaamd  Choi Gee Sung, bekend dat Samsung ‘nooit’  WebOs over zal nemen van HP.

Hij zegt:

It’s not right that acquiring an operating system is becoming a fashion,” Choi said to reporters. Samsung, which has its own mobile operating system called Bada, is working to boost its software capability “harder than people outside think.

aldus pocketlint op hun website. Hierdoor blijven er nog maar weinig potentiële kopers over voor HP. Mogelijk dat HTC of heel misschien Facebook nog interesse hebben, maar dit lijkt weleens het einde voor WebOS te kunnen worden. Helaas voor de fans.

 


 

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter

hdtodaytvhdtodaytvsoap2daysoap2daysoaptodaysoaptodayheymoviesheymovieshuramovieshuramoviesflixtorflixtormyflixermyflixerprimewireprimewireseriesonlineseriesonlineflixhqflixhqwatch movies online, free streaming site, watch tv shows online, John Wick: Chapter 4 (2023), watchseries,