Waarom slaat google+ niet aan?

zijn we social media moe?

Als je naar google + kijkt is het werkelijk het beste Sociale netwerk wat er momenteel is. Ondanks dat het nog veel beter kan. Ik vind dat Google plus het beste van Facebook en van Twitter biedt. Deel je Leven zoals op Facebook, kijk wat er in jouw buurt gebeurd, praat mee met trending topics zoals op twitter en bepaal zelf in welke kring je dit allemaal deelt.

Daarnaast biedt Google plus nog meer extra’s zoals foto uploaden, +1buttons en intregratie in jouw zoekgedrag.

Maar waarom slaat het niet aan?

Ik denk dat het gaat om communicatie. Want is Google + nu nog beta? Of is het al uit? Wie mag er mee doen? Wat kan je er mee? Waarom zou ik van Facebook afstappen?
Zomaar een aantal vragen van menig internetgebruiker. Ik advieseer Google dan ook om dit duidelijk op internet te gaan versprijden en laat zien wat beter is dan facebook…

Ik heb ook het idee dat we in Nederland alweer social moe worden. Hyves zwakt af, van facebook begrijpt de helft er niets van en van Twitter ziet men het nut niet (ik trouwens wel, maar dat is een andere discussie). Nou ben ik echt geen Google groepie, maar ik zeg geef het een kans! Want als we dit met ze alle gaan gebruiken, is de rest van de socialmedia overbodig….

20110920-105613.jpg

Labels:,

Reacties (2)

 • Avatar

  Sam

  |

  Ik denk dat het nog wat te vroeg is om te zeggen dat G+ niet aanslaat. In ieder geval is het gisteren van Field trial naar Beta gegaan en mag nu iedere 18plusser lid worden zonder uitnodiging.

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   Nou.. De grootste hype van dit medium lijkt toch alweer achter de rug..
   Ik heb schemaatjes gezien van snelst groeiende sm, maar ook van hardst dalende..
   laten we vooropstellen dat ik liever zie dat iedereen dit gaat gebruiken,

   Maar ik vrees het ergste, hetzelfde als Buzz.. Mensen overzien het niet en snappen niet waarom.. Misschien dat wanneer men het nog meer intregreert in android het een grotere kans maakt….

   Reply

Laat een reactie achter