“Android 4.0 pas in 2012 in Nederland”

Motorola geeft duidelijkheid update android 4.0

Motorola geeft een iets meer duidelijkheid. Motorola laat weten dat zij de update naar 4.0 pas na het officiële release van Google doen. Motorola zegt op hun twitter tegen meerdere volgers het volgende:

Nou is dat natuurlijk nog steeds een beetje vaag, maar ik leg uit als volgt uit. Google zijn officiële release van android 4.0 zal met de Google Samsung Nexus zijn, lijkt mij. De nexus wordt rond de kerst (in ieder geval in december) in Nederland verwacht. Als we daar 6 weken bij optellen zou dat betekenen dat we pas volgend jaar de updates naar android 4.0 krijgen op de Motorola’s. Ik hoop niet dat dit betekent dat de ander merken pas daarna volgen. Maar als ik alles bij elkaar optel wat ik de afgelopen dagen heb gelezen, waaronder het bericht van Asus topman Jonney Shih, die aankondigde dat de eerste lichtingen Asus Transformer Prime met android 3.2 komen, lijkt het er toch sterk op dat android 4.0 pas in 2012 te gebruiken is op tablets, maar ik hoop dat ik het mis heb.

[ad]

bronnen twitterberichten: androidplanet en smartkeitai

[ad#tabletcenter voor onder posts]

Labels:

Laat een reactie achter