apps voor de Sony Tablet S

3 speciale apps voor de Sony Tablet S

Inmiddels zijn er verschillende apps voor de Sony Tablet S te vinden op de android market. Hier onder hebben wij een overzicht van 3 sony tablet apps, die mooi op elkaar aansluiten en meerwaarde geven aan je Tablet S.

Personal Space app

Met deze app is het mogelijk om uw foto’s en video’s direct te delen vanaf de Sony Tablet. Zie het al groot verzamelfoto boek. Je kan zelf bepalen welke foto’s u deelt en welke foto’s van vrienden er aan toegevoegd worden.

 Klik hier om de Personal Space app te downloaden op de market (gratis)

[ad]

Mediaplayer voor Sony Tablet

Deze app zorgt er voor de de apps die al op de Sony Tablet S staan (de mediaplayer) worden geupdate, zodat je heel makkelijk jouw muziek en video op een andere Sony apparaat kan afspelen in het huis. Alles door de lucht dus. De iCloud voor Sony 🙂 We hebben hem zelf niet getest en ik lees nergens dat het per se een Sony apparaat moet zijn.

 Klik hier om de mediaplayer app te downloaden in de market (gratis)

[ad]

Media Remote voor de Sony Tablet

Deze app is echt geweldig. Hiermee tovert u uw tablet om tot afstandbediening voor uw tv, maar ook Blu-rayspelers, mediaplayers, Helaas word hiermee nog niet de infrarood functie van Sony benut. De tablet en het apparaat moeten in hetzelfde netwerk zitten. Men is druk bezig met het ontwikkelen van deze app en eerlijk is eerlijk, hij werkt nog niet super. Ik zou liever zien dat men gewoon ontwikkeld dat IR gebruikt word dus dat u helemaal geen netwerk nodig hebt. Wat voor mij het grootste minpunt is van deze app is dat hij (nog) niet werkt met de PS3. Dat zou voor mij het eerste zijn wat ik als ontwikkelaar zou verzorgen 🙂 hij is gratis, dus het proberen waard.

Klik hier om de Media Remote app te downloaden op de Market (Gratis)

[ad]

Labels:,

Reacties (2)

 • Avatar

  Ro

  |

  Heb je die Personal Space app op een Nederlandse tablet kunnen installeren?
  Ik krijg de melding “Cannot be installed in device’s country”

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   Hij zou het gewoon moeten doen op de Sony tablet S ook in Nederland.. vreemd
   ….

   Reply

Laat een reactie achter