De Archos G9 101 8gb tablet verkrijgbaar

De Archos G9 101 te koop bij Yorcom.nl

Bij Yorcom is vanaf vandaag de Archos G9 101 te koop. Het gaat hier om de 10.1 inch honeycomb tablet met 8gb geheugen. Er komen meerdere versies van deze G9 tablets uit, waaronder ook de G9 101 tablet met 16gb of 250 gb geheugen, ook wel met de aanvullende naam ‘Turbo”. Deze Turbo tablets zouden ook een snellere processor hebben van 1.2 Ghz. Deze ‘normale’ versie heeft een 1.0 Ghz processor, wat genoeg zou moeten zijn voor android 4.0 (misschien volgend jaar een update?).De verwachting is helaas dat de Turbo versies dit jaar niet meer in de schappen liggen.  Deze 8gb versie is gewoon aan te vullen microSD, dus voor het mindere geheugen hoeft u hem niet te laten liggen.

De Archos G9 101 tablet is een zeer antrekkelijke tablet, omdat het de eerste 10 inch Honeycomb (android 3.2) tablet onder de 300 euro is. Hij is bij Yorcom te koop voor 289,95 euro. Wat hem ook nog bijzonder maakt is de 3g stick die je los kan kopen. Met deze 3g stick kunt u zelf bepalen of u 3g op uw tablet wilt of niet. Kortom deze tablet is een echte aanrader!

Klik hier om de Archos G9 101 tablet direct te bestellen bij Yorcom.nl

[ad]

[table id=18 /]

Labels:

Laat een reactie achter